Afgelopen week kwamen de kapsels voor komend najaar al voorbij. Vandaag is het de beurt aan de voetmode. Laarzen worden helemaal hot deze herfst en winter. Het liefst in de kleur wit! Welke modellen je het beste kunt kiezen wanneer je op jacht gaat naar het perfecte paar laarzen?

Laarzen winter

Cowboylaarzen zijn terug!
Toen ik op de middelbare school zat waren cowboy laarzen helemaal in. En nu? Nu zijn ze terug. Zowel in een hoog als in een lager enkel model. De laarzen zitten wat losser dan menig andere soort laarzen. Dat hoort aangezien dit oorspronkelijk bedoeld is om de voeten van de drager te beschermen tegen bijvoorbeeld doornen en struiken.

Naast witte cowboylaarzen kun je ook kiezen voor roze varianten of een opvallende dierenprint!

Wit it is
Je las het net al even. Wit is DE kleur voor jouw laarzen komend najaar. Vorig jaar kon je de witte laars al zo nu en dan spotten en nu zet de trend daadwerkelijk door. Althans, als we kijken naar wat er voorbij is gekomen op de catwalk dan.

Afzaklaarzen
Herinner je deze nog? Ook een van de trends uit mijn middelbareschooltijd; afzaklaarzen! Laarzen die slobberig rondom je been zitten, net alsof ze naar beneden zijn gezakt. Of ze dat zijn? Nee… Zo horen ze gewoon.

Opvallende hakken
Kijken we naar de hakken van onze laarzen, ook dan kun je jezelf flink laten gaan. Futuristische hakken zijn hot en kunnen niet gek genoeg!

Laarzen winter

Dierenprint
Van panterprint tot slangenprint. Alles kan en mag. En niet alleen wanneer het aankomt op onze schoenen. Ook in de kleding zullen deze prints overal om je heen te zien zijn. (Nep)bont daarentegen niet.

Veters, veters, veters
Liever een laarsje die stevig om je voet heen zit? Of heb je smalle voeten en zijn laarzen vaak te ruim rondom je voet en enkel. Wellicht is deze trend er dan een voor jou! Veterlaarsjes zien er namelijk niet alleen leuk uit, ook kun je ze handig wat strakker aan trekken rondom je enkel. Fashionable en functioneel!

Welk van deze laarzen voor komende winter spreken jou het meest aan?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.