Ondanks dat het (hopelijk) nog even mooi weer blijft loopt de zomer op haar einde. Dat dit het geval is, is te merken aan dat het wat minder warm is… maar vooral doordat de collecties in de winkels in hoog tempo beginnen te veranderen. Truien, lange broeken, sjaals… Het updaten van je garderobe kan beginnen. En wat dacht je van deze herfst kapsels voor 2018?

Herfst kapsels

Omhoog met het haar
Komende herfst steken we het liefst ons haar zo hoog mogelijk op. Of het in de vorm van een knot is of een hoge staart… Het mag allebei. Kies je voor een knot, kies dat voor een messy variant die hoog op je hoofd zit. Kies je voor een staart, kies dan voor een strakke en zo hoog mogelijke staart.

Blond, blonder, blondst
Qua haarkleur kiezen we massaal voor platina blond. Ondanks dat het allesbehalve goed is voor je haar is het toch echt een (voor de zoveelste keer) terugkerende trend. Ben je van plan mee te gaan in deze trend? Ga dan vooral naar een goede kapper zodat het ontkleuren van je haar goed gebeurt en je niet eindigt met een kort pittig kapsel.

Herfst kapsels

Nat ehh… wet-look
Heb je nog een pot gel in de kast staan? Gooi deze dan vooral niet weg! Herinner je de wet-look nog van een paar jaar geleden? It’s back! Een hairdo waarbij je met gel je haar naar achter kamt en het dus net lijkt of je zojuist je haren hebt gewassen.

Knippen maar
Zet je liever de schaar in je lokken voor een nieuwe hair do? Lucky you! De boblijn is terug van weggeweest! Durf je het niet aan om je complete hairdo kort te knippen? Je kunt eveneens kiezen voor een pony, ook wel de bekende curtain bangs.

Welk van deze haartrends spreekt (of spreken) jou het meeste aan?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.