Onlangs gingen de foto’s van de Australische make-up artist Jazmina Daniel viral. Echt vreemd is het om eerlijk te zijn niet, want als je de foto’s ziet begrijp je het direct. Jazmina Daniel tovert namelijk haar lippen met behulp van de nodige make-up om in ware kunstwerkjes. Onwijs mooi, bijna te mooi om waar te zijn als je het mij vraagt!

Jazmina Daniel kunstwerkjes

Over Jazmina Daniel
Jazmina Daniel is een 25-jarige make-up artist die nadat er een hersentumor bij haar werd ontdekt begon met schilderen.

“I spent most of my days inside and focused on art for happiness. From canvases I began working on my own face, which then led to doing a few makeup courses during the time I was unwell and working then as a makeup artist,” Zo vertelde ze tegen ABC News.

De creaties
Na de vele oefening laat Jazmina zich inspireren door onder andere populaire films en/of vakanties. Al deze plaatjes verwerkt ze vervolgens in de kunstwerkjes op haar lippen. Elke creatie is dan ook keer op keer een meesterwerk op zich.

Zo heb je rekening te houden met de beperkte ruimte, de vorm van je lippen en de soorten make-up die je gebruikt zodat alles precies zo uit komt als je wil.

Is zo’n meesterwerkje dan eindelijk klaar, dan maakt Jazmine er foto’s van en plaatst ze deze op haar Instagram en Youtube kanaal waar zij inmiddels duizenden subscribers heeft.

Een van haar recente werkjes die viral ging? Het meesterwerk waarvoor Jazmine zichzelf heeft laten inspireren door de zwangerschapsfoto van Beyonce.

Vreugde en geluk
Ondanks dat Jazmina geen specifieke favoriet heeft zijn alle creaties speciaal voor haar. Alle werkjes staan namelijk voor de vreugde en het geluk dat het haar brengt. Precies dat wat het ook geeft aan de personen die de werkjes vervolgens uitgebreid kunnen bewonderen.

Benieuwd naar meer creaties van Jazmina? Neem dan eens een kijkje op haar Instagram!

Welk van de kunstwerkjes van Jazmina Daniel vind jij het mooist?