Winter, en dat betekent nieuwe schoenen!

Elk seizoen vraagt om een ander soort schoenen. Zo ook de herfst en de winter! En dan komt de vraag… Wat is er nou eigenlijk in op schoenen gebied voor de herfst/winter van 2017/2018? Voor elke stijl wat! Nieuwe schoenen, here we come!

Nieuwe schoenen herfst/winter 2017

Fake Fur
Naast de jassen van nep bont komen ook onze schoenen er niet onderuit. Ter decoratie of als voering. Lang of kort… Nep bont in de meest opvallende kleuren is helemaal hot, en natuurlijk heerlijk warm. Kies voor een paar fijne boots met nep bont als binnenkant en laat het subtiel tevoorschijn komen langs het randje. Warm en je bent ready to go!

Velvet
Glansleer, glitterdetails of velvet… Verschillende materialen die glanzen en schitteren maken dat je allerlei kanten op kunt met je outfit. Laat je schoenen de show stelen en houdt de rest van je outfit rustig en je zit sowieso goed.

Lak
Ik noemde het net al even, glansleer… Nog beter; lakleer, oftewel Pathent leather! Ga voor boots of loafers in dit shiny lakleren jasje. Combineer deze schoenen met verschillende materialen als een suède rokje en een grove gebreide trui en jouw outfit is compleet.

Veters
Eerder werden instappers al weer massaal ingeruild voor een variant met klittenband of veters en ook deze herfst/winter zet deze trend door. En wel met een goed paar veters. Boots met veters, fijne rijglaarsjes of een geweldige sneaker met opvallende veters. Net wat bij jouw stijl past, zolang die veters maar opvallen!

Nieuwe schoenen herfst/winter 2017

Nieuwe schoenen herfst/winter 2017

Boots
Timberland, Dickies, Dr. Martens… Boots zijn hot! En ik? Ik ben meer dan fan! Al zo’n 5 jaar ben ik trotse eigenaresse van een paar Timberland boots. En fijn dat ze zijn! Sinds vorige week mag ik er ook een paar grijze boots van het merk Caterpillar aan toevoegen. Ik kan mijn geluk niet op en weet zeker dat ik enorm veel plezier ga hebben van deze fijne, stoere boots.

Prints
Last but not least zijn prints. In allerlei kleuren; van vogels tot bloemen en van dieren- tot camouflageprint! Nog leuker; alles mag met elkaar worden gecombineerd! Al die prints iets te veel van het goede? Combineer je opvallende schoenen met een fijne, basic outfit en je zit goed.

Al enorm veel schoenen? Dit is het perfecte excuus voor (nog) een nieuw paar!

Welk van deze trends worden jouw nieuwe schoenen?!

2017-11-13T20:10:44+00:00november 13th, 2017|Fashion|0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: