Vorige week schreef ik over een nogal bizarre wenkbrauw trend… De wavy brow. Golvende wenkbrauwen waarbij het golven begint vanaf het boogje in je wenkbrauw of al vanaf het begin. Alsof dat nog niet wavy genoeg was… Nu is er de wavy lip! Jup, het begon als een grap en met een flinke dosis Photoshop… Het eindigde met een viral gaande wavy lip.

Wavy Lip

Grapje toch?!
De wavy lip begon bij schoonheidsspecialist Lexington… Al plaatste zij de foto van de wavy lip als een grap op haar Instagram en gebruikte zij daarvoor een flinke dosis Photoshop… De foto ging in no-time viral en met de nodige creativiteit volgde al snel meer Instagram beauties. En dat ondanks dat Lexington al snel liet weten dat ze het 100% zeker als grap bedoelde!

In plaats van met Photoshop besloten zij wel met de nodige lip make-up de wavy lips werkelijkheid te laten worden. Lipgloss, een lippotlood of lipstick. Grote golven, met puntjes of groter rondom de onderlip. Werkelijk alle creativiteit is gebruikt om de wavy lip – die nogmaals als grap(!!) begon – tot een compleet ander niveau te tillen!

En nog een update
Heb je afgelopen week Facebook en Instagram goed in de gaten gehouden dan heb je vast en zeker ook de braided brows (check de video hieronder)… Precies dit was de volgende reden voor Lexington om een bizarre lip make-up look te posten. Want ja, wederom… Wat je met je wenkbrauwen doet kun je natuurlijk ook op je lippen!

In no-time schudde de schoonheidsspecialist de volgende make-up look uit haar mouw. Braided brows? Dat worden natuurlijk braided lips!

De meest bizarre lip make-up
Na het zien van deze gephotoshopte lip make-up looks ben ik benieuwd hoever jullie creativiteit gaat. Ook ben ik benieuwd welke bizarre (lip) make-up looks je voorbij hebt zien komen. Zin in een uitdaging? Creëer dan nu jouw meest bizarre (lip) make-up look en deel er een foto van op Instagram onder vermelding van de hashtag #AboutBeautyFashion!

Wat vind jij van deze bizarre wavy lip?