Heb je de nieuwste lipstick al gespot? Een lipstick waar het complete internet wild van wordt?! Ik heb het over de Glitter Flip die beautymerk Ciaté London op de markt heeft gebracht. Een lipstick die zo van matte verandert in een intense dosis glitter! Hoe?

Glitter Flip Ciaté London

Glitter Flip Ciaté London

Matte vs. Glitter
De lipstick van Ciaté begint bij de metallic trend. Metallic is (nog steeds) hot of het nou gaat om metallic lippen, nagels, schoenen of tassen. Het kan allemaal. Toch is er nu iets wat de metallic lips een niveau hoger tilt; en wel de metallic lipstick collectie van Ciaté London genaamd Glitter Flip.

Glitter Flip bestaat uit verschillende kleuren lipstick die bij het aanbrengen op je lippen een metallic matte kleur aan je lippen geven. Een kleur die als je het mij vraagt al prachtig op zich is! Maar dat is niet alles. Wacht je even tot de lipstick is gedroogd en wrijf je vervolgens je lippen over elkaar dan ontstaan er plots allemaal glitters op je lippen!

Klinkt onmogelijk toch? Dat was namelijk wel wat ik dacht bij het lezen over deze nieuwe soort lipstick, maar niets is minder waar. Ik hoefde namelijk niet lang op internet te zoeken om verschillende youtubesters razend enthousiast te zien worden over deze lipstick. Stuk voor stuk geloofden ze hun ogen niet maar de glitters waren er toch echt! Kijk je mee?

De Glitter Flip Metallic Glitter Lip is in totaal verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Infamous – berry, Candy – light pink, Hollywood – red, Forbidden – Dark red, Fortune – dark purple, Iconic – black en Siren – teal.

Glitter Flip Ciaté London

De Glitter Flip van Ciaté London zijn onder andere te koop via hun eigen website of via Sephora. Op beide plekken betaal je per stuk $19.00. Dit is ongeveer €16,-.

Wat denk jij van de Glitter Flip van Ciaté London?