Toen ik dit masker rook had ik nooit verwacht dat dit masker bij mij in de smaak zou vallen. H’Suan Wen Hua is een haarmasker van Lush gemaakt met laurierbladinfusie en kaneelbladolie. Waarom ik dacht dat ik dit haarmasker niks zou vinden? De kaneelgeur is best overheersend en eerlijk is eerlijk… Kaneel is niet mijn favoriete geur. Toen ik dit haarmasker cadeau kreeg veranderde mijn mening. Waarom lees je in deze review!

H'Suan Wen Hua Lush Haarmasker-2

H'Suan Wen Hua Lush Haarmasker-2 H'Suan Wen Hua Lush Haarmasker-2

Ik vertelde al even dat het masker laurierbladinfusie en kaneelbladolie bevat. Verder zijn er vrije uitloop-eieren verwerkt in het haarmasker. Ei bevat veel proteïne en wordt al jaren lang gebruikt om het haar te versterken. Ook bevat het masker verse banaan en avocado. Ingrediënten die beide rijk zijn aan olie, je haar voeden en heerlijk zacht maken!

Het masker is heel eenvoudig in gebruik. Je brengt het goedje aan op droog haar en laat het 20 minuten intrekken. Vervolgens spoel je het goed uit en was je het haar met shampoo en daarna eventueel nog met een conditioner.

Het haarmasker heeft een romige textuur die eenvoudig te verdelen is over het haar. Droog of nat haar… Het maakt niet uit. Het masker verdeeld binnen no-time over al je haren en doet haar ding! Wel is het resultaat wanneer je het masker – zoals Lush aanraad – op droog haar aanbrengt nog vele malen beter dan wanneer je het masker op nat haar aanbrengt.

Iedere keer wanneer ik net naar de kapper ben geweest voelen de puntjes van mijn haren heerlijk zacht. Iets waar ik echt van kan genieten en wat ik dan ook het liefst zo lang mogelijk zo wil houden. H’Suan Wen Hua is daar een top haarmasker voor. Door het masker één keer per week aan te brengen en 20 minuten te laten intrekken blijft mijn haar heerlijk zacht. Zelfs de puntjes blijven zacht!

Na gebruik is mijn haar eenvoudig door te borstelen, glanst het mooi en pluist het minder dan anders. Aan het begin van deze review vertelde ik dat ik niet had verwacht dat ik van dit haarmasker zou gaan houden aangezien ik niet van kaneel houd en het masker overduidelijk naar kaneel ruikt. Maar het resultaat… Ja, dat is gewoon super!! Precies wat ik van een haarmasker wil en aangezien je na het uitspoelen van het masker je haren pas wast met shampoo heb ik geen last van de kaneelgeur.

Dus: Kaneel fan of niet… Dit haarmasker moet je gewoon eens proberen! Eén pot H’Suan Wen Hua bevat 225 gram haarmasker en kost €13,95 per pot.

Wat is jouw favoriete Lush haarmasker?