Het is je vast al eens opgevallen dat je op Facebook aan kunt geven dat je naar een evenement toegaat. Toch zie je lang niet altijd alle evenementen waar je graag bij zou willen zijn. Speciaal daarom vind je op het tabblad evenementen op de Facebookpagina van About Beauty and Fashion allerlei leuke evenementen gerelateerd aan mode en make-up. Dus… weet je nog niet wat je dit weekend wil gaan doen? Neem dan snel eens een kijkje in de lijst met evenementen op de Facebookpagina van About Beauty en Fashion.

Evenementenlijst Facebook About Beauty and FashionEvenementenlijst Facebook About Beauty and Fashion Evenementenlijst Facebook About Beauty and Fashion Evenementenlijst Facebook About Beauty and Fashion

Iedere keer wanneer ik een leuk evenement tegenkom dat je niet mag missen voeg ik deze toe aan de lijst op Facebook. Bijna iedere week zullen er dus nieuwe evenementen in de lijst komen te staan!

Bovenstaande lijst is een overzicht van alle evenementen die er op dit moment al aan de lijst zijn toegevoegd. Zoals je ziet vinden de evenementen plaats in verschillende steden in Nederland zodat er bij jullie allemaal in de buurt wel iets leuks te vinden is! Check de hele lijst hier!

Ontbreekt er een evenement in de lijst waarvan jij van vindt dat die er absoluut tussen moet staan? Laten het mij dan weten door een direct message te sturen naar de Facebookpagina van About Beauty and Fashion of stuur een mail naar [email protected].

Naar welk evenement uit de lijst zou jij willen gaan?