Wil jij de aandacht op jou lippen vestigen? Dan is deze beauty trend echt iets voor jou. Ik heb het over de ‘Furry lippen’. Een trend waarbij het lijkt alsof je lippen van wol zijn gemaakt. Ik ben benieuwd omdat jij van deze wollige trend vindt.

Deze trend blaast de definitie van zachte lippen een geheel nieuw leven. Maar dat is nog niet alles: de Furry lippen zijn ook nog eens Heel makkelijk zelf te maken. Het enige dat je nodig hebt is velvet-poeder. Velvet-poeder wordt normaal gesproken gebruikt voor nail-art. Deze poeder plak je met een vloeibare lippenstift als basis zo op je lippen.

Zelf vind ik deze trend niet zo mooi. Ook lijkt het mij helemaal niet fijn om te dragen. Ik vraag mij namelijk af of je niet al die wollige stukjes in je mond krijgt. Wat denk jij?

Furry lippen, Yay or Nay?