Eindelijk is het bekend: Doutzen Kroes is het nieuwe gezicht voor het lingeriemerk Hunkemöller! De nieuwe collecties krijgen de naam “Doutzen’s Stories” en elke collectie vertelt wat over Doutzen, of het nu gaat om haar lingerie, zwemkleding of haar eigen sportassortiment.


Gisteren maakte de Hunkemöller deze gave samenwerking bekend tijdens een internationaal persevenement in het Hotel de Rome in Berlijn. 

Tijdens het persevenement konden bezoekers genieten van een prachtige show die van start ging met een video van Doutzen. En ja, het moment waar iedereen op zat te wachten volgde snel: Doutzen op het podium!

Doutzen presenteerde tijdens het event de belangrijkste looks uit haar eerste lingeriecollectie genaamd “Doutzen’s Stories”. De collectie is een weerspiegeling van haar passie voor lingerie en omvat verschillende lingeriesets, body’s, een bralette met highwaist slip, een verleidelijke jumpsuit, een onderjurk en een kimono.

Wat vind jij van de eerste beelden van de Doutzen’s Stories collectie?