Drink jij genoeg water op een dag? Water drinken is niet mijn sterkste punt. Wanneer ik mezelf er niet op wijs genoeg te drinken drink ik zo op een hele dag maar één glas drinken… Veel te weinig natuurlijk! Wanneer je te weinig drinkt krijg je sneller hoofdpijn, kun je misselijk worden en ga zo maar door. Nu is er een oplossing, althans dat zegt Karvan Cévitam. Met de nieuwe Karvan Cévitam GO lijn moet meer water drinken makkelijker worden, ook onderweg. Ik probeerde het uit!

Karvan Cévitam GO Karvan Cévitam GO Karvan Cévitam GO Karvan Cévitam GO

Karvan Cévitam GO is inmiddels verkrijgbaar in vijf verschillende smaken, namelijk Strawberry, Ice Tea Lemon, Cactus Lime, Red Fruit en Lemon. Toen ik de flesjes kocht stonden alleen de smaken Cactus Lime en Red Fruits in de schap.

De flesjes zijn echt ontzettend handig. Ze zijn klein, stevig en hebben een handige dop. Door het speciale dopje hoef je niet bang te zijn dat je knoeit. Er komt namelijk alleen siroop uit het flesje wanneer je in het flesje knijpt. Één keer (kort) knijpen in het flesje is meer dan voldoende om een flesje water van 500mL te voorzien van een lekker smaakje.

Maakt het meer water drinken nou echt makkelijker? Voor mij wel. Wanneer ik iets lekker vind eet of drink ik er sneller meer van. Logisch natuurlijk! Alleen water verveelt snel. Met deze handige flesjes van Karvan Cévitam voeg je zelfs onderweg snel en gemakkelijk een smaakje toe aan je water. Dat smaakje maakt het water toch net wat lekkerder waardoor je sneller meer drinkt. Ik ben om!

Voor één flesje Karvan Cévitam GO betaal je €2,89. Zo’n flesje bevat 48mL siroop. Met een flesje kun je ongeveer 15 flesjes water van 500mL voorzien van een smaakje.

Hoe zorg jij er voor dat je voldoende water drinkt?