Ondanks dat ik al verschillende producten heb gevonden die mijn haar mooi zacht maken en optimaal verzorgen kan ik het niet laten om nieuwe haarproducten uit te blijven proberen. Misschien is dat ene haarproduct namelijk nog wel beter dan het andere, toch? Zo kwam ik ook uit bij deze Glatt-Spray van Balea. Een spray die je haar mooi glad moet maken en daarbij ook gelijk verzorgd tegen de warmte van styling apparaten.

'Glatt-Spray' by Balea 'Glatt-Spray' by Balea 'Glatt-Spray' by Balea 'Glatt-Spray' by Balea 'Glatt-Spray' by Balea

De haarspray is verpakt in een schattig uitziend flacon. Het spray gedeelte springt gelijk in het oog. Toen ik de spray voor de eerste keer wilde gebruiken zat er een beveiliging op. Door deze beveiliging was het niet mogelijk om te sprayen. Handig wanneer je weet hoe je de beveiliging er afhaal, maar niet handig als je dat niet weet. Uiteindelijk kwam ik er achter dat je het stukje plastic dat uitsteekt onder het ‘handvat’ moet draaien.

De spray zelf ruikt lekker. Zoet, maar niet zo zoet dat het overheerst. Ik heb de spray zowel op droog als op nat haar aangebracht en in beide gevallen werkt de spray prima. Ik kan niet zeggen dat dit het meest geweldige haarproduct is dat ik tot nu toe heb geprobeerd, maar hij doet zijn werk. Na gebruik voelt mijn haar zacht aan en ziet het er mooi glanzend uit. Ook maakt de spray het net wat makkelijker om mijn haar te borstelen dan wanneer ik hem niet gebruik. 

De Glatt-Spray van Balea vind je bij de DM Markt in Duitsland voor €2,45 per flacon. In één flacon zit 200mL aan spray. Voor zover ik op de website van de DM Markt kan vinden is het ook mogelijk de spray online te bestellen. Wel zit hier een minimaal bestel bedrag van €25,- aan verbonden.

Wat is jouw favoriete product om jouw haar extra mee te verzorgen?