Vandaag laat ik een nieuw product van Greenland Bodycare zien. Ik heb het over de body mist. Een fijn product vooral tijdens de zomer. In een handomdraai geef je jezelf en je kleding een heerlijke verfrissende geur. Wil jij zelf ook eens iets van Greenland Bodycare uitproberen? Doe dan mee met de winactie!

'Body mist' by Greenland Bodycare'Body mist' by Greenland Bodycare'Body mist' by Greenland Bodycare

Zoals de andere producten van Greenland is de body mist verpakt in een aluminium flacon. Deze verpakking blijft er keer op keer mooi uit zien. Het is anders dan de verpakkingen van andere merken en valt daardoor extra op. Ook zien de vruchten op de afbeeldingen van de verpakkingen er altijd zo heerlijk uit! De natuurlijkheid straalt er hierdoor vanaf!

Zelf ontving ik de body mist in de geur ‘Strawberry-Anise’. Een paar keer sprayen en ik en mijn kleding ruiken heerlijk fris met een zoet tintje. Perfect voor de zomer, aangezien mierzoete geurtjes niet altijd een succes zijn vanwege bijen en wespen. Doordat deze body mist niet TE zoet is heb je daar bij deze body mist geen last van. Ook niet al te onbelangrijk: deze body mist laat geen vlekken achter op je kleding!

Het is voor mij niet zo’n grote verrassing, maar ook deze body mist vind ik heerlijk in gebruik. De geur is lekker en verfrissend. Ook maakt hij je kleding niet echt nat en laat hij geen vlekken achter. Je shopt de body mist van Greenland voor €9,95 per flacon. Één flacon bevat 200mL. De body mist is verkrijgbaar in de geuren Strawberry-Anise, Lime-Vanilla en Papaya-Lemon.

Gebruik jij een body mist? Zo ja, welke?

Doe jij al mee aan de win actie op About Beauty and Fashion? Nog niet? Neem dan snel even een kijkje hier! In deze post wordt uitgelegd wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen aan de win actie.

Deze review is geschreven voor My Style. My Style bestaat uit een groep enthousiaste bloggers die samen schrijven over duurzaamheid. Benieuwd naar meer duurzame producten? Neem eens een kijkje op de Facebookpagina!