Het koude waterige windje van afgelopen week zorgt al snel voor een droge huid. Het is dan ook belangrijk dan je jouw huid net iets beter verzorgt om te voorkomen dat deze uitdroogt. Een verzorgend gezichtsmasker helpt daar goed bij!

'Coconut - Tangerine Gezichtsmasker' by Greenland 'Coconut - Tangerine Gezichtsmasker' by Greenland 'Coconut - Tangerine Gezichtsmasker' by Greenland

Dit gezichtsmasker van Greenland bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. De verpakking van het masker komt overeen met die van de andere producten uit hun assortiment. Zilverkleurig met een mooi plaatje en een korte omschrijving. Alleen het plaatje zorgt er al voor dat ik zin krijg ik het masker.

Er zijn verschillende varianten van dit masker verkrijgbaar. Zo heb je grapefruit – ginger, lime – vanilla, papaya – lemon en coconut – tangerine. Ik koos voor de Coconut & Tangerine variant. Het masker is een witte klei met een crème-achtige structuur. Hierdoor is hij gemakkelijk aan te brengen en uit te smeren. De geur… Die is gewoon ongelooflijk lekker! Je ruikt de coconut gemixt met een vleugje mandarijn. Dit is de tangerine die in het masker verwerkt is. (Tangerine is engels voor manderijn)

Na 15 minuten intrekken spoel je het masker gemakkelijk af met lauw water. Na gebruik blijft de heerlijke geur achter op mijn huid, en laat ik dat nou net helemaal niet erg vinden! Ook voelt mijn huid fijn. Hij is zacht en voelt schoon.

Dit is zonder enige twijfel een van mijn favoriete producten. Ook ben ik erg benieuwd naar de andere varianten. Je vindt ze op www.greenlandbodycare.com voor €3,99 per stuk. Één zakje bevat 10mL aan gezichtsmasker.

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

Dit is een artikel in het kader van MyStyle
Wat is MyStyle? Een groep jonge mensen die met brutal honesty voor jou duurzame producten test. Van kleding tot gadgets en van eten tot verzorgingsproducten.
We zijn onafhankelijk, waardoor je zeker weet dat het niet een advertentie of marketingtruc is. Alle reviews en nog veel meer vind je op de MyStyle Facebookpagina en via Twitter!

Heeft dit artikel je geholpen?
ja | ja, en ik ga nu vaker letten op duurzaamheid | nee | anders, namelijk | weet niet