Soms dat doe je iets waar je direct erna spijt hebt… Zo ook deze beauty vloggers. Van het zelf knippen van een pony tot het krullen van je haar. Ergens gaat er iets mis in deze video’s en flink ook! Bij het zien van deze compilatie moest ik hem dan ook met jullie delen. Want stiekem is het ergens ook wel een beetje grappig al zou ik het niemand toewensen!

Zelf heb ik helaas ook twee flinke beauty fails gehad. De eerste keer draaide ik, net als in de video, een ronde borstel in mijn haar die er vervolgens niet meer uit kon krijgen. Gelukkig was mijn moeder zo lief om heel geduldig met een nagelknipper alle pinnetjes van de haarborstel af te knippen.

De tweede keer wilde ik mijn wimpers krullen. Ik drukte net de handvatten van de wimperkruller naar elkaar en toen gebeurde het… De handvatten schoten tussen mijn vingers uit en de wimperkruller draaide ongeveer 45 graden waardoor de helft van mijn wimpers werden uitgetrokken en afgebroken… Au!!

Wat is jouw ergste beauty fail?