Iedere haarsoort en lengte vraagt om een andere hairdo. Lang, kort, krullend of stijl… Zelfs je haarkleur heeft invloed op welke hairdo wel of niet bij jou staat. Al met al heb ook jij een favoriete hairdo waar je op terugvalt wanneer je even niet weet wat te doen met je haar. Dit vertelt jouw favoriete hairdo over jou!

1. De hoge knot
Draag je vaak een hoge knot? Jij weet wat je wil. Je bent niet moeilijk in de omgang, maar neemt geen blad voor de mond wanneer het gaat om het geven van jouw mening. Je houdt van structuur en heb het liefst de touwtjes in handen.

2. Lage staart of knot
Een easy haarstijl die je in een paar seconde in elkaar zet. De lage staart of knot laat zien dat je een relaxt type bent. Ondanks dat je een routine hebt die je graag volgt ben je relaxt, flexibel en nonchalant. Je maakt je niet zo snel druk!

3. Hoge staart
Een hoge staart laat gedrevenheid zien. Je bent open minded, maar weet desondanks hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen en tolereert geen disrespect. Veel mensen kunnen met je overweg, zowel mannen als vrouwen.

4. Ongewassen haar
Even geen tijd om je haren te wassen, maar maakt het je eigenlijk ook niet zoveel uit? Het kan je niks schelen wat anderen van je denken. Je besteedt niet veel tijd aan je hairdo, maar dit maakt dat je ruimte overhoudt voor andere dingen. Dingen waar jij passie voor hebt!

5. Vlecht
Een vlecht staat voor vriendelijkheid en liefde. Je houdt niet van spelletjes spelen, confrontaties of keihard de waarheid vertellen. Je laat mensen soms zelfs misschien wel een beetje over je heen lopen omdat je de ander niet wil kwetsen.

6. Visgraatvlecht
Jij bent niet bang voor iets nieuws! Je draagt wat jij wil en waar jij je goed in voelt: of dat nou een schattig jurkje is of een spijkerbroek met een ruimvallend t-shirt. Alles kan!

7. Los haar
Dit is mijn persoonlijke favoriet. Draag je je haar vaak los, dan houd je van basic. Je gebruikt geen (oké, ik één) haarspeldje, want je hebt ze niet nodig! Je hebt niets wat je zou willen verstoppen van jezelf. Je houdt van routine en plant graag op maandag alvast de rest van je week en wijkt daar liever niet vanaf.

8. Half-up-half-down
Half-up-half-down jouw favoriete hairdo? Jij houdt ervan dat je haar niet in je gezicht hangt, maar tegelijkertijd ook van los haar.

Bron: Glamour