Ben jij een echte Primark fan? Dan openen op 1 December 2016 voor jou de deuren van een ware shophemel! Op 1 december wordt er namelijk een nieuwe Primark geopend, en wel een flagship store. Een wat? Ja, je leest het goed: een flagship store. In Amsterdam opent de 16e Primark in Nederland en wel een met een oppervlakte van maar liefst 8287m²!!!!

Opening Primark Venlo

8287m² Primark, verdeeld over zeven(!!) verdiepingen vol met betaalbare, trendy mode voor iedereen. Deze ontzettend grote Primark is de eerste Primark flagship store in Nederland.

Naast beauty producten, cadeaus, accessoires voor thuis, accessoires voor jezelf en kleding kun je in deze nieuwe Primark gebruik maken van gratis Wi-Fi. Is je batterij van je telefoon bijna leeg, maar ben je nog niet uit geshopt? Ook daar is aan gedacht. Er zijn namelijk speciale zithoeken om je telefoon op te laden.

Welk Primark filiaal is (tot nu toe) jouw favoriet?