Deodorant, of ook wel in de volksmond ‘deo’. Er zijn allerlei verschillende geuren, maar ook de werking van deodorant kan verschillen. Vandaag laat ik de nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel aan jullie zien. Ik heb deze deodorant de afgelopen tijd uitgeprobeerd. Enthousiast? Ja zeker! Waarom dat lees je hieronder.

Odorex Ultra Protect Cleargel Odorex Ultra Protect Cleargel Odorex Ultra Protect Cleargel Odorex Ultra Protect Cleargel Odorex Ultra Protect Cleargel Odorex Ultra Protect Cleargel Odorex Ultra Protect Cleargel Odorex Ultra Protect Cleargel Odorex Ultra Protect Cleargel Odorex Ultra Protect Cleargel Odorex Ultra Protect Cleargel

Odorex Ultra Protect Cleargel een een anti-transpirant deodorant. Het verschil met een normale deodorant? Een anti-transpirant deodorant blijft langer werkzaam dan een normale deodorant. Hoe druk je dag ook is, je blijft dus langer fris ruiken! Klinkt goed toch?

Deze nieuwe deodorant van Odorex is een gel. In het begin moest ik hier even aan wennen aangezien ik altijd een spray deodorant gebruik, maar al snel merkte ik het verschil tussen deze anti-transpirant van Odorex en mijn normale deodorant.

De gel heeft na het aanbrengen even nodig om op te drogen. Persoonlijk vind ik het prettig om de deodorant op te doen en dan één minuutje te wachten met het aantrekken van een shirt aangezien de deodorant anders wat plakt. Logisch! De gel droogt snel op en je bent klaar om te gaan.

Odorex Ultra Protect Cleargel heeft niet een hele aanwezige geur. Ergens doet de geur mij denken aan handzeep of iets in die richting. Zacht, fris maar subtiel. Hierdoor is de anti-transpirant super te gebruiken in combinatie met iedere parfum. Hij overheerst namelijk niet waardoor je de geur van je parfum goed blijft ruiken.

Werkt de anti-transpirant? Ja! Nare geurtjes blijven weg zelf tijdens het sporten, ik blijf fris ruiken! Deze anti-transpirant werkt zonder enige twijfel vele malen beter dan mijn eigen deodorant. 48 uur red hij helaas niet, maar buiten dat om werkt hij erg fijn! Zelfs in stressvolle situaties heb ik nergens meer last van. Het enige nadeel wat ik heb kunnen ontdekken aan deze anti-transpirant is dat de huid wat stroever wordt. Dit maakt scheren iets lastiger, maar wanneer je voldoende scheerschuim aanbrengt is het probleem alweer opgelost!

Een verpakking Odorex Ultra Protect Cleargel bevat 50mL. Per verpakking betaal je €5,99. 

Welke deodorant raad jij aan?