Afgelopen zaterdag was ik samen met twee vriendinnen naar de 18+ avond van de Beautygloss Party. Dit was de eerste keer dat ik naar de Beautygloss Party ging. Vooraf had ik dan ook geen idee wat ik kon verwachten. Ik had de video’s van voorgaande jaren natuurlijk wel gezien, maar voor dit jaar had ik geen enkele update voorafgaand aan de Beautygloss gevolgd. Waarom niet? Ik wilde mijzelf compleet laten verrassen! Vandaag een foto impressie. De video die ik heb gemaakt tijdens de Beautygloss party voeg ik samen met de shoplog!

Beautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressieBeautygloss Party 2016 - Foto impressie

Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin gehad op de Beautygloss Party. Het was minder druk dan ik had verwacht. Er stonden verschillende stands met allerlei beauty merken en er was een leuk kraampje met kleding. Bij sommige stands moest je even wachten voor je de producten kon bekijken aangezien het anders te druk werd voor de stellingen. Bij de stand van NYX hebben wij het langst moeten wachten, en dat was ongeveer 5 tot 10 minuten. Valt reuze mee dus!

Ook was de sfeer gezellig. Pastel was de dress code en veel meiden hadden moeite gedaan om iets met pastel aan te doen. Ook waren de zalen versierd met allerlei mooie pastel spullen als ballonnen en prachtig gekleurde rozen!

Vanwege de 18+ avond kon je aan het begin een welkoms cocktail halen. Helaas waren wij net iets te laat. Schijnbaar was het welkoms drankje na een bepaalde tijd geen welkoms drankje meer, maar koste deze €5,-. Buiten dat om was alles super geregeld!

Natuurlijk heb ik Mascha ook gespot! Eerst toen zij een meet & greet deed met allemaal meiden die graag met haar op de foto wilde. En later op het podium bij het optreden van Geza & Manuel. Zelf ben ik niet met Mascha op de foto gegaan. Er stond een behoorlijke rij bij de meet & greet en ik en de meiden waarmee ik op de Beautygloss Party was wilden graag iets gaan drinken aangezien we enorm dorst hadden!

Al met al een geslaagde avond! Stay tuned voor de shoplog en de video waarmee je een nog beter beeld krijgt van de Beautygloss Party! Ik heb verschillende leuke dingen gekocht, maar wat dat precies is blijft nog even een verrassing!

Ben jij naar de Beautygloss Party geweest? Wat vond jij er van?