Lip balm… Ik heb er meer dan genoeg van, maar een die echt fijn is in gebruik is nooit weg! Een lip balm die je voor meer kunt gebruiken dan alleen voor op je lippen al helemaal niet. De afgelopen tijd probeerde ik een lip balm van BalmBalm. 100% organische huidverzorging, klinkt goed toch!?

BalmBalm Rose Geranium Lip Balm BalmBalm Rose Geranium Lip Balm BalmBalm Rose Geranium Lip Balm BalmBalm Rose Geranium Lip Balm

De lip balm is verpakt in een potje. Een schattig roze doosje met daarin een wit potje met roze letters. Eenvoudig maar mooi! Wanneer je het potje open draait verschijnt de lip balm. In het begin voelt de lip balm wat hard aan, maar wanneer je een aantal keer met je vinger over de lip balm gaat verandert deze in een zachte lip balm die makkelijk op de lippen is aan te brengen.

Eenmaal aangebracht trekt de lip balm snel in. Vanaf het moment dat de lip balm op je lippen zit voelen ze direct zacht aan, en wanneer de lip balm is ingetrokken blijven ze zacht en verzorgt aanvoelen. Fijn! Ook plakt de lip balm niet wat ook een groot plus punt is.

Deze lip balm is niet alleen geschikt voor op je lippen, maar ook voor op alle andere droge plekjes op je lichaam. Van je ellebogen tot je knieën. Smeer er een beetje van deze natuurlijke lip balm op en de huid wordt heerlijk zacht.

De lip balm is van het merk BalmBalm. Een merk dat 100% natuurlijke en organische producten in haar assortiment heeft. De lip balm is verkrijgbaar in drie verschillende varianten, namelijk Rose Geranium, Tea Tree en Fragrance Free. Per lip balm betaal je ongeveer €7,-. Één potje bevat 7mL balm.

Met welk product geef jij jouw lippen de verzorging die nodig is?