Je huid heeft zo nu en dan een flinke boost verzorging nodig. Toen ik laatst bij de Action liep kwam ik twee gezichtsmaskertjes van Kneipp tegen. Beide voor maar €0,98! Super goedkoop en de moeite waard om te proberen. Ik koos voor dit gezichtsmasker met abrikoos en amandelolie. Deze combinatie beloofd een zachte huid en extra verzorging.

Kneipp 3-minuten abrikozen masker Kneipp 3-minuten abrikozen masker Kneipp 3-minuten abrikozen masker

Het masker belooft een intensieve verzorgingsboost voor de huid in slechts drie minuten. Als tip geeft Kneipp aan dat je het gezichtsmasker het beste kunt aanbrengen voor dat je gaat douchen. Breng het gezichtsmasker na het reinigen van je gezicht royaal aan op je gezicht, hals en decolleté. Vermijd hierbij zoals bij ieder masker de huid rondom je ogen. Was vervolgens na drie minuten het gezichtsmasker af met lauw water.

Het nadeel van dit masker vind ik wederom de verpakking. De zakjes waarin gezichtsmaskers worden verpakt zijn in geen mogelijkheid open te krijgen wanneer je handen nat zijn. Het voordeel is dat aangeraden wordt dit gezichtsmasker al aan te brengen voordat je daadwerkelijk gaat douchen.

Het gezichtsmasker bestaat uit een dikke romige crème die gemakkelijk uit te smeren is over je gezicht. Na het aanbrengen trekt het gezichtsmasker in, deze droogt niet op. Na drie minuten spoel je het masker er weer eenvoudig af. Na gebruik voelt mijn huid zacht aan. Ook zijn de droge velletjes die voor het gebruik van dit masker op mijn gezicht zaten verdwenen. In de dagen na het gebruik van het gezichtsmasker blijft mijn huid zacht voelen en blijven ook de velletjes weg. Al met al een fijn maskertje!

Wat verwacht jij van een gezichtsmasker?