Ergens in november vorig jaar was de huid rondom mijn ogen iedere keer wanneer ik op stond opgezwollen… Niet zo’n geweldig gezicht en al helemaal niet aangezien het toen nogal snel richting de feestdagen ging! Ik probeerde het een en ander uit en ik kwam er achter dat het kwam door de make-up remover die ik gebruikte. Niet dat dit geen goede make-up remover was, maar ik had hem te lang open laten staan en was niet snel genoeg met het opmaken van het spul. Jammer, maar daarom de hoogste tijd voor een nieuwe make-up remover. Het nieuws over de nieuwe Silk Touch Cleanser van Odylique kwam precies op tijd, en ik sloeg aan het testen!

Silk Touch Cleanser Odylique Silk Touch Cleanser Odylique Silk Touch Cleanser Odylique Silk Touch Cleanser Odylique Silk Touch Cleanser Odylique

De Silk Touch Cleanser is verpakt in een flacon met pomp dop die bij ontvangst in een net doosje zit. Op het doosje staat het een en ander over het product uitgelegd, waaronder hoe je het product gebruikt en wat belangrijke ingrediënten van de cleanser zijn. De Silk Touch Cleanser belooft een diepe reiniging die make-up verwijderd en de huid voorziet van de optimale verzorging en hydratatie. Dat klinkt goed toch!?

Je kunt de Silk Touch Cleanser aanbrengen met natte vingers, maar ook op een nat wattenschijfje. Zelf kies ik voor het wattenschijfje. Dat vind ik toch net wat handiger! De cleanser bestaat uit een dikke gel. Één keer pompen boven je wattenschijfje en je hebt meer dan genoeg om de make-up van een oog te verwijderen. Wanneer de gel in aanraking komt met het natte wattenschijfje veranderd de gel in een soort mouse- of melkachtige substantie.

Het natte wattenschijfje glijdt in combinatie met de gel gemakkelijk over de huid en verwijderd ontzettend snel make-up. Ik hoef niet hard te duwen om de make-up te verwijderen. Zelfs mijn eyeliner verdwijnt als sneeuw voor de zon! Na gebruik voelt mijn huid zacht aan. Ondanks de olie die in de gel zit voelt mijn huid niet vet aan. Ook de volgende dag is mijn huid niet vetter dan normaal. Erg fijn, want de meeste make-up removers met olie zorgen er voor dat de volgende dag mijn make-up van mijn gezicht af glijdt. Ook voelt mijn huid lekker schoon, en door de combinatie met het water spoel je na gebruik je huid sowieso nog eens na waardoor de huid schoon en verzorgt is! Niet alleen handig dus voor het verwijderen van je make-up, maar ook voor een zuivere huid.

De Silk Touch Cleanser is geschikt voor alle huidtypes, maar wordt speciaal aanbevolen voor de erg gevoelige of drogere huidtypes. Zelf heb ik een gemengde huid. De ene keer is hij vetter dan de andere keer, maar in combinatie met deze make-up remover gaat het erg goed! De Silk Touch Cleanser is 100% natuurlijk en 98% biologisch.

De Silk Touch Cleanser van Odylique is verkrijgbaar in een verpakking van 95 gram en een reisverpakking van 20 gram. De grote verpakking kost €24,- en de kleine verpakking kost €11,-. Je vindt de Silk Touch Cleanser hier in de webshop!

Wat verwacht jij van de Silk Touch Cleanser? Zou jij hem willen proberen?