OOTD: Army Green it is!

Je hebt de jasjes vast en zeker al lang gespot op straat. Een army groen bomber jasje dat (bijna) met alles te combineren valt. Ik ben fan! De kleur, het model… Het is precies wat ik mooi vind. Ook bij Celebrating Fashion kun je terecht voor een mooi exemplaar. Benieuwd hoe ik zo’n army groene bomber zou combineren? Ik laat het vandaag aan jullie zien!

OOTD: Army Green it is! OOTD: Army Green it is! OOTD: Army Green it is!

Beanie – Celebrating Fashion / T-shirt – Celebrating Fashion / Bomber jacket – Celebrating Fashion / Legging – Pimpkie / Sneakers – Adidas

Dit is zonder enige twijfel een van mijn favoriete outfits. Het bomber jasje in combinatie met het bandana print shirt en de bad hair day beanie vormen een stoere outfit. De witte adidas sneakers matchen mooi met de kleuren van het bandana print shirt en de rode lipstick maakt de outfit af en geeft het geheel pit. Dit laat echt precies de stijl zien die ik ontzettend gaaf vind. Stoer maar toch vrouwelijk.

Bekijk het hele assortiment van Celebrating Fashion hier!

Hoe zou jij dit army groene bomber jasje van Celebrating Fashion combineren?

2017-01-13T20:08:23+00:00 januari 15th, 2016|Fashion, OOTD|0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: