Het ‘Ultra Doux Avocado’ haarmasker is zonder enige twijfel mijn favoriete haarproduct. Helaas is dit een product dat niet zo makkelijk verkrijgbaar is. Voor een aantal jaar geleden kwam ik dat masker tegen bij de Carrefour in Frankrijk en sinds dien ben ik verkocht. Toch is het ook handig om een product te hebben wat prettig is in gebruik en makkelijker verkrijgbaar is. Toen Garnier de nieuwe Loving Blends lijn uit bracht moest ik die dan ook proberen!

'Loving Blends Honing Goud' by Garnier 'Loving Blends Honing Goud' by Garnier 'Loving Blends Honing Goud' by Garnier'Loving Blends Honing Goud' by Garnier

Loving Blends is een product lijn van Garnier met daarin haarproducten voor verschillende haartypen. Op de website van Loving Blends kun je een test doen om er achter te komen welke Loving Blends het beste bij jou past. Ondanks dat ik zelf al had gekozen voor Loving Blends Honing Goud heb ik net die test ook nog ingevuld, en zoals ik al had verwacht kwam ik ook met die test uit bij de Honing Goud variant!

Deze herstellende blend is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en breekbaar haar.
Verrijkt met 3 geheimen uit de honingraat, herstelt deze formule het haar tot in de punten en geeft het een stralende glans.

  • Royal Jelly voor versterkt haar vanaf de wortel
  • Bijenbalsem voor een natuurlijke bescherming
  • Honing voor een intense voeding

Ik heb zowel de Honing Goud shampoo als de conditioner geprobeerd. Beide producten bevallen echt super. De shampoo is makkelijk in gebruik. Je neemt een normale hoeveelheid shampoo, maakt je haar goed nat en brengt de shampoo aan. De shampoo verdeelt zich gemakkelijk over het natte haar en begint flink te schuimen. Vervolgens spoelt de shampoo ook weer makkelijk uit je haar en voelt je haar al direct zachter aan.

De shampoo heeft een lekker subtiel zoete en zachte geur. Erg lekker want je ruikt de shampoo na gebruik de hele dag door, maar de geur is niet te sterk aanwezig dus stoort niet. 

Ook de conditioner is prettig in gebruik. Deze voelt wat dikker aan dan de shampoo. Qua textuur neigt deze meer naar een crème zoals de meeste conditioners. De conditioner is goed te verdelen over het haar en laat het haar direct zachter en gladder uit voelen. Na een paar minuten intrekken is de conditioner weer makkelijk uit het haar te spoelen. Eenmaal opgedroogd voelt mijn haar heerlijk zacht, ruikt het zoet maar zacht en ziet het er glad en glanzend uit.

Een flacon Honing Goud shampoo bevat 300mL. De conditioner bevat 200mL. Voor beide producten betaal je €3,49.

Welke Loving Blends past het best bij jou?