Om eerlijk te zijn weet ik zelf nog niet wat ik qua make-up ga doen met de feestdagen. Eigenlijk weet ik zelfs nog niet eens wat ik voor een outfit aan zal doen. In tegenstelling tot voorgaande jaren heb ik dit jaar geen outfit gekocht voor de feestdagen. Mijn kledingkast zit namelijk al vol zat, dus het moet lukken om met de kleding die ik heb een leuke outfit samen te stellen. Vandaag deel ik ter inspiratie weer een nieuwe make-up tutorial met jullie. Benieuwd? Kijk snel verder!

Christmas Make-up Tutorial #4

Na een glitterende winked eyeliner, een smokey eye en een warme bruine look koos ik deze keer voor een chique donkergroene look. Army green (ook wel khaki) is deze winter helemaal hot. Niet alleen op het gebied van kleding, maar ook voor oogschaduw en nagellak!

Ik ben in ieder geval verkocht door deze mooie look. Sowieso moet ik zeggen dat ik een nieuwe make-up blog heb ontdekt. Deze tutorial is van Linda Hallberg. Op haar blog deelt zij de meest mooie make-up looks. Zeker een kijkje waard als je het mij vraagt!

Wat is volgens jou de ultieme december make-up look?

Beeld: LindeHallberg.se