Welk product van Lush heb jij nog op jouw Wishlist staan? De Tea Tree Toner Tabs die ik vandaag aan jullie laat zien stonden niet op mijn wishlist, maar toen ik las waarvoor deze Tabs bedoeld waren leek het mij leuk om ze eens te proberen. Toner Tabs zijn een soort van mini bruistabletten die je in een bak warm water doet. Vervolgens is het de bedoeling dat je het met je hoofd boven gaat hangen en daarbij een handdoek over je hoofd hangt zodat de stoom niet kan ontsnappen.

'Tea Tree Toner Tabs' by Lush 'Tea Tree Toner Tabs' by Lush

Tea Tree is je vriend als je last hebt van een onrustige huid. Als je stoomt met de Tea Tree Toner tab krijg je een concentratie Tea Tree op je huid die de slechte bacteriën aanpakken maar de natuurlijke beschermende barrière van de huid in stand houdt.

Als je de tab in een kom heet water doet, bruist hij op waarbij de heilzame ingrediënten vrij komen. Ga met een handdoek over je hoofd boven de kom zitten en laat de stoom het werk doen. Ontspan een paar minuten en denk maar aan die heerlijke ingrediënten die je huid reinigen, als je moeite hebt om stil te blijven zitten!

Na je stoombadje kun je het water nog gebruiken om je huid verder te verfrissen, doop een watje of washandje in het water en dep lekker je huid!

Zoals je in de omschrijving van Lush kunt lezen zijn de Toner Tabs heel eenvoudig in gebruik. Je gooit er een in een bak warm water, gaat er boven hangen en hangt ondertussen een handdoek over je hoofd om de stoom zijn werk te laten doen. Lush raadt aan ongeveer 10 minuten te stomen en daarna je huid af te nemen met een watje of washandje die je nog even in het water doopt.

Het grote voordeel van deze Tea Tree Toner Tabs is dat je zelf vrij weinig hoeft te doen. De Toner Tabs doen al het werk voor je! Het enige wat jij hoeft te doen is wachten. Na 10 minuten ga je nog even met een washandje over je gezicht en je bent klaar! Na gebruik voelt mijn huid fris aan. Doordat de porien flink open hebben gestaan door de stoom krijgt mijn huid een gezonde gloed.

In de dagen na het gebruik van de Tea Tree Toner Tabs begint mijn huid steeds meer te stralen. Onzuiverheden verdwijnen vrij snel, ongeveer in twee dagen na gebruik. Dit zelfs zonder ook nog maar er aan drukken of andere reinigingsproducten te gebruiken. De Tabs zijn hierdoor zeker een goede manier om zacht je huid grondig te reinigen.

Voor één Tea Tree Toner Tab van 10 gram betaal je €1,05. Het is in verhouding met andere reinigingsproducten daardoor wel prijziger, maar wanneer je een hele gevoelige huid heb ondanks dat toch een aanrader!

Wat denk jij van de Tea Tree Toner Tabs? Is het iets voor jou?