Wat betreft kapsels is mijn haar heel simpel. Het is lang, één lengte, niet gekleurd… Niet heel veel bijzonders dus. Wanneer ik op het gebied van hairdo’s aan een pony denk zie ik direct een mooie lange pony voor mij die bijna in je ogen prikt. Niks voor mij persoonlijk, maar ik vind het bij iemand anders wel ontzettend mooi! Nu maakt deze lange ogen prikkende pony plaats voor een nieuwe trend, namelijk de korte pony. En kort is hij zeker!

Trendalert: Korte pony Trendalert: Korte pony Trendalert: Korte pony

Ja ja, zelfs Beyonce rockte de korte pony! En dat al best even geleden!

Trendalert: Korte pony

Wat vind jij van deze nieuwe (opkomende) trend?

Doe jij al mee met de win actie? Tot en met zaterdag 10 oktober kun je mee doen met de win actie. Wanneer je mee doet maak je kans op maar liefst drie(!) O.P.I. crackle lakjes! Hoe? Dat lees je hier!

Beeld: Instagram