Wie is jouw favoriete celebrity? Wanneer ik kijk naar het totaal plaatje van de celebs dan is Rihanna toch echt zonder enige twijfel mijn favoriet. Haar make-up zit altijd perfect, haar kledingstijl is gewoon super en het lijkt wel alsof zij nooit last van een bad hair day heeft. Om deze redenen kon ik dan ook niet achter blijven op het gebied van parfum. Rihanna bracht al weer even geleden namelijk de parfum ‘Rogue’ uit. Vandaag de review!

'Rogue' by Rihanna 'Rogue' by Rihanna 'Rogue' by Rihanna 'Rogue' by Rihanna 'Rogue' by Rihanna 'Rogue' by Rihanna

‘Rogue’ is verkrijgbaar in vier verschillende formaten (15mL/30mL/75mL/125mL). Zelf koos ik voor het flesje van 30mL. Dit formaat kost €29,95 per stuk. De eerste keer dat ik deze geur zag moest ik zou ik hem zo snel mogelijk ruiken. Toen ik de geur van ‘Rogue’ rook was ik verkocht. Zo lekker!

Het flesje van deze parfum ziet er niet al te ingewikkeld uit. Het doosje waarin het flesje is verpakt heeft het zelfde stippel patroon als de dop. Verder staat de naam van de parfum er op gedrukt, Rogue, en dat het luchtje van Rihanna is. Aan de onderkant van het flesje vind je een gaaf detail. Bij ieder formaat van het luchtje vind je aan de onderkant namelijk een soort van ronde piramides die uit het glas zijn gehaald. Niet echt een geweldige omschrijving, maar op de laatste foto wordt hopelijk duidelijk wat ik bedoel.

‘Rogue’ heeft een zoete vrouwelijke geur. Het luchtje bevat muskus, patchouli, vanille essentie en amber. Allemaal geuren die vrouwelijk ruiken maar toch ook kracht mee geven. De vrouwelijkheid en de krachtigheid samen is wat maakt dat ik Rihanna tot favoriet benoem. De combinatie van deze twee sluiten perfect aan op mijzelf. 

  • Topnoten zijn Citroenbloesem en Cyclamen;
  • Hartnoten zijn Jasmijn, Roos, Pruim en Suede;
  • Basisnoten zijn Muskus, Hout Noten, Amber, Patchouli en Vanille.

Eenmaal aangebracht blijft de geur de hele dag door ruikbaar. Het is niet dat de geur overheerst, maar eens in de zoveel tijd komt er een vleugje voorbij die je er aan herinnert dat je ‘Rogue’ draagt. Persoonlijk ben ik helemaal om en is dit zonder enige twijfel mijn favoriete parfum. Niet alleen omdat het een luchtje van Rihanna is natuurlijk, maar omdat de geur gewoon heerlijk is!

Je shopt ‘Rogue‘ onder andere bij de Douglas. 15mL – €19,95 / 30mL – €29,95 / 75mL – €39,95 / 125mL – €59,95. Ow ja, per formaat parfum verandert het flesje. Super leuk!

Wat is jouw favoriete parfum?