Ben jij fan van witte sneakers? Dan herken je het volgende probleem vast wel! Je hebt witte sneakers aan en ondanks dat je erg voorzichtig bent zit er aan het einde van de dag toch echt een enorme zwarte veeg op! Hartstikke zonde! Vandaag deel ik een simpele maar handige tip met jullie zodat jouw witte sneakers binnen no-time weer spierwit zijn.

Wanneer mijn Adidas Superstar sneakers vies zijn maak ik ze schoon met behulp van wat handzeep en een oude tandenborstel. Even schrobben en de meeste vlekken zijn er zo af. Toch gaat op deze manier niet alle viezigheid er af. 

Hoe dan wel? Gebruik Ossengalzeep. Zoals de naam van de zeep al doet vermoeden wordt deze zeep gemaakt van de gal van een os.

Je kunt de zeep het makkelijkst met een sponsje aanbrengen op je sneakers. Wrijf met het sponsje over de vlekken en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon! Spoel de zeep als je klaar bent met een flinke hoeveelheid lauw water af. Deze zeep is trouwens ook super goed om je witte veters mee schoon te maken.

Je vindt Ossengalzeep bij de drogisterij voor een budget prijsje. Succes!

Hoe zorg jij er voor dat je witte sneakers ook echt wit blijven?