Even geleden spotte ik een handige haar accessoire op Ebay. Het is een plastic ding waarmee je binnen no-time de perfecte knot moet kunnen maken. Als iets ‘perfect’ kan klinkt het natuurlijk al super en toen ik het prijsje zag kon ik het niet laten om de haar accessoire eens uit te proberen. Voor drie stuks betaalde ik namelijk nog niet eens €1,-.

'Easy' Bun'Easy' Bun'Easy' Bun

Om eerlijk te zijn heb ik werkelijk geen idee hoe je deze haar accessoire noemt. Zelf heb ik al snel de neiging om het ‘een haar ding’ te noemen. De haar accessoire is namelijk heel simpel. De haar accessoire bestaat uit twee stroken die bij de uiteindes aan elkaar zitten. Op de stroken zitten kleine nopjes voor extra grip. Aan de uiteindes zitten twee haakjes die je uiteindelijk aan elkaar haakt. Wanneer je dit heb gedaan ben je klaar en heb je de perfecte knot gecreëerd wanneer we Ebay moeten geloven.

Hoe het werkt? Ook heel simpel volgens de omschrijving. Je haalt het uiteinde van je haar door de opening en rolt de haar accessoire er in waardoor je haar om de twee stroken heen draait. Aan het einde haak je de twee haakjes aan elkaar waardoor je een knot krijgt die lijkt op een knot gemaakt met een haar donut. Lukt het niet om je haar er goed omheen te draaien dan kun je ook eerst een staart maken.

Helaas is het to good to be true… Ik heb ‘tig keer de afbeeldingen van de uitleg bestudeerd en nog vaker dan dat een poging gedaan om de haar accessoire er in te krijgen, maar nee… Het lukt gewoon niet?! Stap één lukt makkelijk. De opening is groot genoeg om het uiteinde van je haar door de opening te trekken. Bij stap twee gaat het mis. Je begint met rollen maar al het haar valt er gewoon uit… De haar accessoire heeft namelijk totaal geen grip op je haar waardoor de boel niet oprolt en kan worden gevouwen tot een knot. Met heel veel moeite kreeg ik het voor elkaar de accessoire één keer in mijn haar te krijgen. Mijn haar zat veel te los om de stroken gedraaid waardoor alles er zo weer uit viel. Nee, echt geen succes dit haar ding! Ik heb geprobeerd foto’s te maken van mijn mislukte poging, maar het resultaat was gewoon echt niet foto waardig… Beeld je een enorm ontplofte coupe in en dan heb je het juiste eindresultaat voor je, haha!

Wat is jouw grootste Ebay miskoop?