OOTD: Play it Red

Helaas, dit is niet mijn outfit van vandaag, maar van ongeveer een week geleden. Vorige week was ik namelijk op vakantie naar Gran Canaria. Heerlijk genieten van het mooie weer, het strand en nog veel meer! Ook kon ik het natuurlijk niet laten om tijdens mijn vakantie foto’s te maken voor een nieuwe outfit post. Ik ben benieuwd wat jullie zoal dragen op vakantie. Let me know in the comments!

OOTD: Play it Red OOTD: Play it Red

Zonnebril – Celebrating Fashion / Playsuit – Primark / Slippers – Primark

Tijdens mijn vakantie droeg ik het meest playsuits. Waarom? Het zit lekker luchtig en heerlijk comfi. Het zit niet al te strak waardoor je geen last van plakkende kleding aan je lichaam heb en toch zie je er gelijk fashionable uit. Bij mijn playsuit draag ik een cat eye zonnebril. Verder heb ik gekozen voor simpele teenslippers. Niks fashionables aan, maar wel comfortabel! Als laatste draag ik een klein tasje. Deze is niet goed zichtbaar op de foto, maar je ziet hem wel in deze video! (vanaf 3:26)

Wat vind jij van deze outfit? En wat is jouw must have outfit voor op vakantie?

2017-01-13T20:09:00+00:00 juli 30th, 2015|Fashion, OOTD|0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: