Lipstick is misschien op het moment wel mijn favoriete make-up product. Met de juiste kleur lipstick geef je iedere make-up look en iedere outfit net die finishing touch. Ook zijn er zoveel verschillende kleuren verkrijgbaar die op hun beurt bij iedereen weer net iets anders staan. Een perfect product dus om te laten zien wie jij bent en hoe jij jezelf voelt.

'27 Dust Pink' by Alverde '27 Dust Pink' by Alverde '27 Dust Pink' by Alverde '27 Dust Pink' by Alverde '27 Dust Pink' by Alverde '27 Dust Pink' by Alverde

Deze lipstick met de naam ‘27 Dusty Pink‘ is van het merk Alverde. Alverde is een merk dat verkrijgbaar is bij de DM Markt in Duitsland voor een vriendelijk prijsje. Deze lipstick kost bijvoorbeeld maar €3,45 per stuk. Ook zijn de producten Alverde voor het grootste deel gemaakt van natuurlijke ingrediënten en daar houden we van! Geen onnodige rotzooi op je gezicht wanneer het niet nodig is!

De lipstick heeft een opvallend groene huls die direct in het oog springt wanneer hij tussen je andere lipsticks ligt. Ook voelt de huls stevig aan en zit hij stevig dicht.

Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze lipstick een roze kleur. Zowel op de swatch als op mijn lippen geeft hij een mooie zacht roze en goed dekkende kleur af. Op mijn lippen voelt hij erg prettig. Hij voelt zacht en maakt mijn lippen dan ook mooi egaal. Er zijn geen velletjes te zien en hij droogt de lippen tijdens het dragen ook niet uit. Gedurende de dag blijft de lipstick netjes zitten. Wel is het nodig om hem even bij te werken na het drinken of eten.

Al met al ben ik erg tevreden over deze lipstick. Hij geeft mijn lippen een mooie matte kleur en voelt prettig aan. Ondanks dat het nodig is om hem zo nu en dan even bij te werken is dit mooie kleurtje het meer dan waard.

Je shopt deze lipstick en andere kleuren bij de DM Markt in Duitsland. Benieuwd naar een vestiging bij jou in de buurt? Kijk dan even hier!

Wat is jouw favoriete kleur lipstick voor de zomer?

Deze review is geschreven voor My Style. My Style bestaat uit een groep enthousiaste bloggers die samen schrijven over duurzaamheid. Benieuwd naar meer duurzame producten? Neem eens een kijkje op de Facebookpagina!