Vorige week vertelde ik jullie over de website www.makeupactie.nl. Een frisse en jonge onderneming die het mogelijk wilt maken voor iedere (jonge) dame om professionele kwaliteit make-up voor een leuk prijsje te kunnen kopen. Na het het testen van het eerste product dat je als lid ontvangt vandaag de review. Als je de eerste post over make-up actie.nl goed heb gelezen weet je over welk product ik het heb… Juist, een mascara!

Hean 'Giant Shock professional xxl volume' mascara

Hean 'Giant Shock professional xxl volume' mascara

Hean 'Giant Shock professional xxl volume' mascara

Geen mascara

Hean 'Giant Shock professional xxl volume' mascara

Één laagje

Hean 'Giant Shock professional xxl volume' mascara

Twee laagjes

De Giant Shock professional xxl volume mascara van Hean is het eerste product dat je ontvangt van Make-up actie.nl wanneer je lid wordt. Zoals ik al vertelde werkt Make-up actie.nl samen met het merk Hean Cosmetics waardoor alle producten van dit merk zullen zijn. Een professioneel make-up merk, alleen door Make-up actie.nl betaalbaar gemaakt. De mascara heeft een fijn borsteltje wat stevig aanvoelt en niet mee buigt. Wel loopt het borsteltje uit van smal naar breed waardoor je met het puntje gemakkelijk de kleinere wimpers aan de binnenkant van je ooghoek kunt meepakken. Wat mij erg opvalt is dat mijn wimpers bij slechts een laagje een beetje aan elkaar gaan plakken. Juist wanneer je vervolgens zigzaggend een tweede laagje mascara aanbrengt gaan de wimpers mooi uit elkaar, zien ze er vol uit en krijgen ze een boost aan volume. Een groot pluspunt! Ook geeft de mascara je wimpers enige krul mee waardoor het niet perse nodig is om een wimperkruller te gebruiken om je wimpers lichtelijk te laten krullen. Mijn wimpers blijven flexibel aanvoelen, de mascara blijft gedurende de dag prima zitten en mijn ogen raken niet geïrriteerd door de mascara. Iets wat zo nu en dan nog wel eens wilt gebeuren.

Kort samengevat een prima mascara die met twee laagjes je wimpers volume en lengte geeft. Ook krult hij je wimpers lichtelijk, blijft hij flexibel aanvoelen, heeft hij een prima houdbaarheid en irriteert hij niet aan mijn ogen. En dat voor maar €4,95 verzendkosten! En wanneer jij je nu inschrijft betaal je de eerste maand maar €1,-! Kijk snel op www.makeupactie.nl voor meer informatie.

Wat is jouw favoriete budget mascara?