Van de producten die ik tot nu toe van Lush in mijn bezit heb durf ik toch wel echt te zeggen dat dit mijn favoriet is. De gezichtsreiniger met de naam ‘Let The Goodtimes Roll‘. De geur, de werking en de zachtheid is echt geweldig. Laat ik stoppen met praten, en vertellen waarom dit product naar mijn idee zo geweldig is.

01a0f4752651a6c236fadfef3d055c12c5f3a2cd47

De verpakking herkennen we allemaal van Lush. Het zwarte doosje met de herkenbare letters. Wist je dat wanneer je vijf van deze potjes schoon inlevert, je één gratis gezichtsmasker naar keuze ontvang?!

011d24d2fc2d7ce1fd7c5359e6c86303b4008f6ae9

Het goedje ziet er niet echt ‘lekker’ uit. Het lijkt wel een beetje op deeg eigenlijk. De geur van deze gezichtsreiniger is echt heerlijk. Zoet, zacht, maar niet te overheersend. Wel ruik je wanneer je hem in de ochtend hebt gebruikt de hele dag door een licht vleugje van de reiniger. Heerlijk! Zoals je kunt zien zitten er stukjes popcorn in de reiniger. Deze stukjes dienen als decoratie van de reiniger. Met uitzondering van die stukjes popcorn bevat hij verder niet echt grove stukjes. De reiniger voelt zacht, wat vochtig en stevig.

Hoe gebruik je de reiniger?
“Pak een hoeveelheid ter grote van een erwt en meng dit op je handpalm met een paar druppels water. Masseer zachtjes over je gezicht, spoel af met lauwwarm water en dep je gezicht voorzichtig droog. Daarna gebruik je je favoriete moisturizer.”

Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten heb ik een behoorlijk gevoelige huid. Dit vooral op het gebied van ingrediënten. Ik kan bijvoorbeeld echt niet tegen Aloé Vera, terwijl dit normaal juist een kalmerende werking heeft. Let The Goodtimes Roll bevat de volgende ingrediënten: Maïs meel (Zea mays)Glycerine (Glycerine)Talkpoeder (Talc)Water (Aqua),Maïsolie (Zea mays)Polenta (Zea mays)Kaneel poeder (Cinnamomum cassia),Parfum (Perfume)Gardenia extract (Gardenia jasminoides)Popcorn (Zea mays) . Plantaardige glycerine helpt je huid vocht vast te houden. Kaneelpoeder heeft een anti-bacteriёle en anti-septische werking en helpt als je snel last van puistjes hebt.

De reiniger werkt echt heel prettig voor mij. De scrub is niet te grof waardoor mijn huid tijdens het scrubben niet geïrriteerd raakt, maar wel gereinigd wordt. Huidschilfertjes, onzuiverheden en droge plekjes worden zonder enige moeite weg gewerkt. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht en fris aan. Zelf de roodheid van onzuiverheden valt minder op na gebruik van deze reiniger. Het gebruik van deze reiniger voelt echt luxe. Dit voornamelijk door de geur en de zachtheid.

Let The Goodtimes Roll is verkrijgbaar gedurende de wintermaanden en kost €9,90 per 100 gram. Ben je benieuwd naar meer producten uit de wintercollectie van 2013? Kijk dan even naar de volgende twee posts: Lush wintercollectie 2013 part 1 & Lush wintercollectie 2013 part 2.

Wat is jouw favoriete gezichtsreiniger? Wat voor een huidje heb jij?