De winter komt er weer aan en voor mij brengt het toch altijd wat sprookjesachtigs met zich mee. De sneeuw, de kerstdagen… Essence neemt je in December mee naar een sprookjeswereld in de vorm van een limited edition collectie. Deze collectie heeft de naam ‘Fantasia’. Deze sluit dus perfect aan bij het gevoel dat ik krijg bij de winter maanden. De collecte bevat kleuren als intens paars, wijnrood, koraal en subtiele nudekleuren. De metallic effecten geven deze stijl feestelijke glamour. De multi colour highlighter met metallic glinsterende pigmenten en de zelfklevende eye jewels zijn de ultieme must-haves voor een sprookjesachtige look. Kijk je mee naar de producten?

Alle spulletjes zo bij elkaar zien er lekker kleurrijk uit. Hier alles apart met de prijzen en een korte beschrijving.


01 elves like lilac, 02 not ivory but ebony en 03 have you seen my unicorn?
Deze metallic glinsterende, hoog gepigmenteerde oogschaduwen zijn verkrijgbaar in drie mooie kleuren. Perfect om een sprookjesachtige smokey eye mee te maken. Ik zou de kleur 03 gebruiken als highlighter op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek, de kleur 01 voor op het beweegend ooglid en de kleur 02 om de arcadeboog mee te accentueren. Deze oogschaduws kosten €1,99 per stuk.

01 not ivory but ebony en 02 elves like lilac.
Deze twee bijpassende oogpotloden maken ook deel uit van de c0llectie. Super om je ooglook mee af te maken en zo net dat beetje extra mee te geven. Deze kosten €1,89 per stuk.


01 queen of my cloud castle en 02 take a ride on pegasus.
Naar deze lip lacquer kleuren ben ik zelf wel erg benieuwd. De metallic pigmenten in de lip lacqure geven je lippen een glanzende finish door de rijke textuur en een hoge dekking. Deze kosten €1,99 per stuk.

01 elf yourself.
Er komen gewoon steeds meer budget highlighters bij. Yay!! Deze highlighter is de perfecte finish voor je teint: de multi colour highlighter met prachtig bloemdessin geeft subtiele accenten aan je gezicht, hals en décolleté met glinsterende pigmenten. Ik ben ook naar dit product super benieuwd. Deze kost €2,99.

01 elves like lilac, 02 queen of my cloud castle, 03 take a ride on pegasus en 04 have you seen my unicorn?
Ook nagellakjes kunnen natuurlijk niet ontbreken aan de collectie. Deze lakjes in de kleuren van de collectie hebben een lichte metallic glans in zich. Dit benadrukt het sprookjesachtige gevoel van de collectie. Deze lakjes kosten €1,89 per stuk.

01 sparkling like a fairy.
Zet glitteraccenten op je ogen met de zelfklevende glinsterende steentjes. Dit is het ultieme accent voor prachtige ogen –als die van sprookjesprinsessen. Ook de wangen, slapen, voorhoofd, hals of zelfs de polsen kun je versieren met deze schitterende eye jewels. Deze eye jewels kosten €1,59 pet setje.

Deze sprookjesachtige ‘Fantasia’ collectie van Essence is vanaf december in de schappen bij de Kruidvat en de Trekpleister te vinden. Zelf ben ik het meest benieuwd naar de lip lacquere, de highlighter en het bordeaux rode en het licht roze lakje uit de collectie. Deze zie je denk ik tegen die tijd ook wel voorbij komen op About Beauty Fashion.

Op welk product uit deze collectie heb jij een crush?[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]