Terwijl ik eerst nog nooit wat op eBay had gekocht, zijn er nu verschillende pakketjes onderweg naar mij. Het leek me leuk om mijn aankopen alvast aan jullie te laten zien en wanneer ik ze binnen heb jullie te vertellen of de aankopen voldoen aan mijn verwachtingen en hoe de kwaliteit van de aankopen is.

Dit vestje heb ik inmiddels binnen kregen. Het is een one size top maar valt zeker uit als een S. Het is een dun en doorzichtig stofje maar ziet er schattig en vrolijk uit. Ook zit het vestje erg lekker en kan hij zowel open als dicht gedragen worden. Dit vestje kostte me ongeveer €6,00.

Dit jasje is nog naar me onderweg. Ik heb gekozen voor de donker groene variant. Ik hou van dit kleurtje. Het ziet er namelijk stoer maar toch leuk uit. Zelf heb ik altijd het probleem dat ik genoeg tops heb, maar ik heb nooit iets leuks om er overheen te dragen. Hopelijk is dit iets!

Ook kocht ik dit jasje. Ik moet nog even kijken of het een tussen jasje of een winter jas wordt. Het is zo namelijk best moeilijk inschatten hoe dik de jas is. Ik vond de kleur echt zo leuk en het model ook dat ik hem gewoon moest hebben. Ook deze is nog naar mij onderweg.

Als laatste kocht ik dit jurkje. Ik vind hem zo mooi, chique en sexy tegelijk dat ik hem zo graag wilde hebben. In de winter lijkt hij me super leuk met een kol sjaal en een dikke maillot of legging er onder met een paar hoge hakken. Ik kan bijna niet meer wachten tot ik mijn spulletjes binnen heb!

Tips voor het kopen van spullen op eBay.

Heb je iets leuks gezien op eBay en wil je het graag hebben maar weet je niet of je de verkoper wel kunt vertrouwen? Zelf kijk ik altijd naar de recensies die over de verkoper worden geschreven door andere klanten. Over het algemeen kun je hier goed uit op maken of bestellingen wel of niet worden afgeleverd. Ook lees je hier vaak veel over de service als er iets aan de hand is en de kwaliteit van de producten.

Ook koop ik nooit iets super duurs op eBay. Stel de recensies lijken te vertrouwen maar jij zit al 4 weken te wachten op jou pakketje? Tsja, bij 30 euro is dat nog te doen… Het is natuurlijk niet leuk dat je niet krijgt waar je voor betaald hebt, maar op deze manier ben je niet zomaar bijvoorbeeld 100 euro kwijt. €30,00 is toch wel het maximum bedrag waarvoor ik spullen bestel op eBay.

Snuffel jij wel eens rond op eBay? Wat koop jij zoal daar?

Vergeet ook niet mee te doen met de b-day winactie! Je kunt hier een leuk make-up setje winnen met producten van Catrice, Essence en NYC! Op dit moment hebben pas acht personen aan alle eisen voldaan… Hoe meer er mee doen, hoe leuker het wordt natuurlijk! Benieuwd geworden? Kijk snel hier! LET OP: De winactie loopt 29 september ten einde! Dus doe nog snel mee!