Make-up producten die je zo op je gezicht stempelt poppen de laatste tijd om ons heen als paddenstoelen uit de grond. Van een perfecte winged eyeliner die je kunt stempelen tot wenkbrauwen. Steeds meer producten worden gemaakt in een stempel variant. Dankzij de Stamp Crease nu ook oogschaduw! Hoe dat precies in zijn werk gaat? Dat leg ik je uit!

Stamp Crease

Stamp Crease
Met behulp van de Stamp Crease stempel je zonder al te veel moeite een perfecte oogschaduw look op je oogleden. En nee, dat kost vrijwel geen moeite!

Het enige wat je nodig hebt is de Stamp Crease, de gewenste kleur oogschaduw en een oogschaduw kwast. Met behulp van de kwast breng je de nodige hoeveelheid oogschaduw aan op het stempel gedeelte van de Stamp Crease. Vervolgens zet je het stempel gedeelte op je ooglid, precies daar waar je de oogschaduw wil hebben.

De stempel heeft een handvat in de vorm van een puff of een beautyblender. Hierdoor kun je de stempel goed vasthouden tijdens het aanbrengen van de oogschaduw.

Andere producten
Naast oogschaduw kun je de Stamp Crease ook gebruiken om eenvoudig en heel precies concealer aan te brengen onder je ogen en/of een eyeshadow basis op het bewegende gedeelte van je ooglid. Ooh, en wat dacht je van glitters?!

Schoonmaken na gebruik
Ben je uit gestempeld, dan is het belangrijk om de stempel goed schoon te maken. Hiermee voorkom je dat er bacteriën op de stempel kunnen groeien en is de stempel klaar voor gebruik wanneer je hem de volgende keer wil gebruiken. Gelukkig is de stempel eenvoudig schoon te maken.

Zelf proberen?
Wil je zelf de Stamp Crease eens proberen? Je kunt de stempel bij verschillende webshops bestellen. De prijzen van de stempel lopen uiteen. Denk hierbij aan een prijs van €6,- tot €30,- per stuk. Of er verschil is tussen deze stempels en wat dat verschil zou zijn, dat durf ik niet te zeggen. Wel lijkt het mij leuk om een keer een budget variant van de Stamp Crease te proberen.

Wat denk jij van de Stamp Crease? Zou het werken?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.