Buiten staat er van alles in bloei met als resultaat dat je met regelmaat kunt genieten van prachtige bloemenvelden bomvol kleur. Een uitzicht om vrolijk van te worden. Maar wist je dat je eenvoudig zo’n bloemenveld kunt verwerken in jouw look of the day? En dat zonder er direct uit te komen zien als een bloementjes gordijn? Bijvoorbeeld met een passende nail-art. Laat je vandaag eens inspireren door de leukste flower power nail-art. Perfect om jouw zomerse outfit mee compleet te maken maar net zo perfect om te dragen naar een festival!

Flower Power nails

Keep it simple
Een mooie nail-art kun je net zo ingewikkeld maken als je zelf wil, maar gelukkig hoeft het niet! Met een dotting tool en drie tot vier verschillende kleuren nagellak kom je namelijk al een heel eind.

Houd je nail-art bijvoorbeeld ‘simpel’ door direct op je nagel aan de slag te gaan, dus zonder gekleurde basis, of door te kiezen voor een nude kleurige nagellak als basis. Leef je vervolgens uit met de drie tot vier verschillende kleuren en creëer het mooiste en kleurrijkste bloemenveld op je nagels. Door de nude basis springen de kleurtjes daadwerkelijk van je nagels!

Tip; maak de nail-art helemaal af met behulp van een matte topcoat. Dit geeft jouw nagels nog net dat beetje extra!

Om en om
Vind je het te veel werk om alle nagels te voorzien van een ingewikkelde flower power nail-art? Dan kun je ook kiezen voor een om en om creatie.

Lak de ene nagel in een egale kleur en wissel deze af met een nagel waarop je een mooi bloemenpatroon aanbrengt. Kies hierbij voor twee verschillende kleuren die in contrast met elkaar staan voor een poppend effect.

Flower Power nailsFlower Power nailsFlower Power nails

Subtiel maar vrolijk
Ook is het mogelijk slechts één nagel te versieren met bloemetjes. Een eenvoudige maar mooie optie waarmee je in weinig tijd je nagels omtovert tot een waar feestje. Kies vijf verschillende kleuren nagellak, pak twee of drie verschillende dotting tools erbij en do your thing! Het resultaat is hoe dan ook verbluffend.

Flower Power nails

Welk van deze power flower voor op je nagels nail-art ideeën lijkt jou het leukst om te maken?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.

Beeld: @Ninanailedit