Heb jij de nieuwe soort wenkbrauwen al gespot? De tuinwenkbrauwen om precies te zijn? Wenkbrauwen die in Hongkong inmiddels daadwerkelijk tot DE wenkbrauwen voor het festivalseizoen zijn omgedoopt. En voor hen die zich eraan willen wagen; gelukkig zijn de tuinwenkbrauwen niet heel moeilijk bij jezelf te maken!

Tuinwenkbrauwen

Rechtstreeks uit Hongkong
Wanneer er een nieuwe wenkbrauw trend aankomt is Instagram het eerste social media kanaal waarop je de trend volop kunt vinden. Zo ook met de tuinwenkbrauwen. Het idee van de tuinwenkbrauwen is afkomstig van blogster Taylor R. Een blogster die komt uit Hongkong.

Taylor kwam op het idee doordat zij vond dat er te weinig natuur bij haar in de buurt te vinden was. Haar reactie hierop? Juist, ze besloot haar wenkbrauwen om te toveren tot een mini tuintje.

Een bericht gedeeld door Taylor R (@taytay_xx) op

Nieuwe festival trend?
Nu het festivalseizoen officieel van start is gegaan zal de ene na de andere festivaltrend de kop op steken. Vorig jaar waren bijvoorbeeld de glitter tits een ware hype. Een nogal gewaagde trend die lang niet voor iedereen weggelegd was… Een trend waarvoor je zeker moet durven!

Ondanks dat de tuinwenkbrauwen ook ontzettend opvallend zijn, zijn ze beter draagbaar dan de glitter tits. Nou kun je ervoor kiezen je wenkbrauwen eerst groen te maken en ze vervolgens te versieren met kleine bloemetjes (+ wat subtiele glittertjes?).

Zo zou ik ze dragen
Zelf zou ik de groene wenkbrauwen overslaan en wellicht alleen gaan voor de versiering met bloemetjes en eventuele glittertjes. Net wat subtieler, maar toch 100% festival-proof als je het mij vraagt!

Welke variant je ook kiest. Ik ben ervan overtuigd dat deze wenkbrauw trend voor het festivalseizoen een must gaat worden. Want hé… Wanneer je naar een festival gaat wil je er natuurlijk wel festival-proof uitzien. En bloemen? Die horen er gewoon bij!

Wat vind jij van de tuinwenkbrauwen trend voor het festivalseizoen?