De start van het nieuwe seizoen brengt de nodige dosis kleur en inspiratie met zich mee. Ook wanneer het gaat om onze oogmake-up. Grauwe kleuren zeggen we voor nu massaal gedag en welke kleuren het dan wel gaan worden? Nou een van deze vier lente make-up looks!

Lente make-up

Peach Pink
De eerste kleur die je dit voorjaar veel voorbij kunt zien komen is de kleur peach pink. Een vrolijke kleur die bij (bijna) alle huidjes past. De peach kleurige oogschaduw is perfect te combineren met metallic kleuren.

Metallic Lila
Als we het dan toch hebben over metallic oogschaduw gaan we direct door naar de volgende kleur; metallic lila! Een zachte kleur die in de nineties ook ontzettend populair was.

Combineer deze oogschaduw kleur met een lavendelpaars gekleurde outfit en je voldoet van top tot teen aan de voorjaarstrends van 2018!

Pastel Eyeliner
Is gekleurde oogschaduw niet echt jouw ding en maak je jouw make-up look liever compleet met een goede, opvallende eyeliner? Vervang de standaard zwarte eyeliner eens door een pastelkleurige eyeliner! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pastelblauwe of pastel roze eyeliner om jouw look in één klap een lente boost te geven.

Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om te spelen met de ‘vorm’ van je eyeliner. Ga je voor een subtiel lijntje of voor een opvallende cat-eye?

Warm, dusty roze
De laatste kleur die zowel goed op de lippen als de ogen staat is een warme, dusty roze kleur. De perfecte kleur die kan worden verwerkt in een zwoele smokey eye!

Ook deze warme, dusty roze kleur is een kleur die bij bijna alle huidjes prachtig staat. En diepte? Dat creëer je door metallic varianten van deze lente kleur te combineren met matte kleuren.

Welk van deze lente make-up looks spreekt jou het meest aan en waarom?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.