Yes, eindelijk is het zover… Ondanks dat het misschien nog niet helemaal zo voelt is vandaag officieel de lente van start gegaan! En in de lente? In de lente krijg ik elk jaar weer zin om mijn garderobe een flinke update te geven, mijn schoenen en make-up eens goed uit te zoeken en mijn nagels te voorzien van een mooie, lente-achtige nail-art! En voor dat laatste, die lente-achtige nail-art is de nodige inspiratie uiteraard meer dan welkom. Kijk je mee?

Lente-achtige nail-art

De eerste video die ik graag met jullie wil delen is de video die ik vond op het Youtube kanaal ‘Fashion Trend Seeker’. De video bestaat uit een compilatie van allerlei verschillende korte nail-art tutorials.

In deze korte tutorials worden verschillende tools gebruikt. Denk aan nail-art tape, stamps, glitters en meer. De nail-arts verschillen veel van elkaar en de een is makkelijker dan de andere. Kortom een video waar elke nail-art fan haar hart mee op kan halen.

De tweede video met nail-art tutorials vond ik op het kanaal genaamd ‘Beauty&Ideas Nail Art’. In de video wordt de lente vol op gevierd met allerlei bloemige nail-arts. Nail-arts die op nepnagels worden gemaakt, maar zeker ook op je eigen nagels kunnen worden gemaakt. Wel heb je een behoorlijk vaste hand nodig voor het maken van deze lente-achtige nail-art kunstwerken en de nodige dosis geduld. Ooh ja.. Vergeet de creativiteit niet!

De derde en daarmee laatste video bestaat uit zes eenvoudige nail-art creaties die zowel voor beginners als gevorderde nail-art fans leuk zijn om te maken. Voor de nail-art werkjes heb je verschillende kleuren nagellak nodig, een of meerdere dotting-tools en een dun nail-art kwastje.

De creaties worden duidelijk, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast is het niet nodig precies dezelfde kleuren als in de video te gebruiken en bieden alle zes de nail-arts de mogelijkheid om jouw eigen creativiteit in te verwerken.

Een lente-achtige nail-art op mijn nagels?
Zowel uit de eerste als uit de derde video heb ik een aantal nail-art creaties die mij leuk lijken om te maken. Ook denk ik dat deze creaties prima te doen zijn. Dit in tegenstelling tot de designs die worden uitgelegd in de tweede video. Dat is toch echt wel een stukje moeilijker. Maar… Oefening baart kunst! Dus wie weet moet ik mij er ook maar eens aan wagen.

Welke lente-achtige nail-art is jouw favoriet?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.