Krullen zijn er in allerlei soorten en maten. Van grove, nonchalante krullen tot fijne krulletjes die vrolijk alle kanten op springen. De een is gezegend met zo’n flinke bos vrolijkheid, de ander gaat met steile lokken door het leven en heeft verschillende opties om een flinke bos krullen te maken. En ook daarbij heb je weer eindeloos veel mogelijkheden; rollers, een krultang, permanent… Maar wat dacht je van deze zigzag krullen?

Zigzag krullen
Voor een stel zigzag krullen heb je natuurlijk een andere krultang nodig dan de standaard ronde variant die we kennen. De Glampalm Zigzag Styling Iron om precies te zijn. Een opvallend gevormde krultang waar je net als bij een normale krultang pluk voor pluk te werk gaat.

Draai de pluk haar rondom de krultang, precies om elk boogje van heen. Belangrijk om niet te vergeten is dat je elke pluk het beste eerst even kunt ronddraaien voor je hem rondom de Glampalm Zigzag tang draait. Op deze manier blijven de haren van de pluk die je wil zigzaggen namelijk netjes bij elkaar en krijg je de meest strakke zigzag figuren in je haar.

 

Upgrade van de wafelkrul
In de jaren ’80 waren de krullen die gemaakt werden met een wafelkrultang enorm populair. En jup, de zigzag krullen zijn eigenlijk een geüpdatet versie van deze oude haartrend. De krullen die je maakt met de Glampalm Zigzag tang lijken dan ook behoorlijk op de krullen die je kunt maken met een wafelkrultang. Dan wel een uitvergrote variant, want waar de wafelkrul vrij plat is zijn de zigzag krullen flink uitvergroot.

Wel eens een wafelkrul geprobeerd maar zag je haar er eerder ontploft uit dan fashionable gekruld? Juist dan is de zigzag tang een aanrader om te proberen. Door de grotere boogjes krijgt je haar in zijn geheel namelijk een strakkere look dan met een wafelkrul. Kortom; het zal minder pluizig ogen!

Wat vind jij van de zigzag krullen? Durf jij deze hairdo aan?