Van sommige producten weet je niet hoe veelzijdig ze zijn tot je een video erover voorbij ziet komen. Vaseline is er zo een voor mij… Dat het een fijn product is voor op je lippen wist ik al en dat het ook perfect werkt als wenkbrauw gel ook. Maar er zijn meer manieren waarop je vaseline kunt gebruiken in je beauty routine.

Vaseline in je beauty routine

Wist je bijvoorbeeld dat je vaseline kunt gebruiken om lipstick mee te verwijderen. Jup, als make-up remover dus! En dan vooral voor het verwijderen van een donkere kleur lipstick. Hoe je dit doet is eenvoudig. Neem een wattenstaafje en doe daar wat vaseline op. Ga er mee over je lippen en weg is je lipstick!

Het mooie van vaseline bij het verwijderen van donkere lipstick is, is dat vaseline ook direct je lippen hydrateert. Droge lippen na het verwijderen van je lipstick is zo dus verledentijd. Hallo mooi verzorgde lippen!

Eens een andere kleur lipstick proberen die je eigenlijk niet hebt? Doe wat vaseline op de rug van je hand en voeg hier een kleur oogschaduw naar wens aan toe. Mix het goed zodat het een egaal goedje wordt en breng het met een kwastje aan op je lippen.

Ook voor een glitter uitgroei is vaseline je beste vriend. Mix vaseline met een flinke hoeveelheid glitters en breng het met een klein borsteltje aan bij de roots van je haar. De glitters blijven gegarandeerd de hele avond zitten!

Nog een aantal handige manieren voor vaseline in je beauty routine is dat je vaseline kunt gebruiken om je babyhaartjes in model te krijgen, als basis om je highlighter te laten poppen of als basis om de geur van de parfum die je draagt langer te laten houden.

Natuurlijk zullen er nog veel meer handige manieren zijn om vaseline in je beauty routine te gebruiken. Weetje er een, deel hem dan gerust in de comments onder dit bericht!

Hoe gebruik jij vaseline in je beauty routine?