Wenkbrauwen zijn en blijven het onderdeel van je gezicht dat een look maak of breekt. Ga je de deur uit met een paar onwijs opvallende wenkbrauwen, dan weet je zeker dat je hoofden laat draaien. In 2017 hebben wij allerlei verschillende, opvallende wenkbrauwen voorbij kunnen zien komen. Maar wat zal 2018 ons brengen op wenkbrauw gebied?

Wenkbrauwen van 2018

Wenkbrauwen in 2017
In 2017 waren opvallende brows helemaal hot. Je stal zonder enige twijfel de show met een goed paar glitterbrows, wavy brows, feather brows, braided brows, McDonalds Brows, rainbow brows of brow wigs!

Maar in 2018?
In 2018 lijkt het erop dat het er op het gebied van wenkbrauwen wat rustiger aan toe zal gaan. Kortom; byebye overdreven wenkbrauwen, clean brows here we come.

Wenkbrauwen die netjes in vorm zijn, mooi geborsteld worden voor we de deur uit gaan en er schoon uit zien. Omdat wenkbrauwen niet altijd uit vrije wil netjes in model blijven mag er best gebruik worden gemaakt van een eyebrow gel of een andere transparante mascara. Prima zolang je wenkbrauwen er maar zo natuurlijk mogelijk uitzien.

Wenkbrauwen van 2018

Toch gaan voor een meer opvallende look? Verwacht wordt dat je ook nog weg komt met een paar metallic brows of een stel subtiele glitterbrows. Ik verwacht dat het hierbij puur afhankelijk is van de gelegenheid waarvoor je kiest voor een van deze twee opvallende brows. Denk je niet?

Kies je voor de metallic brows of een paar subtiele glitterbrows, breng dat een beetje vaseline aan op de haartjes van je wenkbrauwen. Neem een potje glitters of een glitter oogschaduw – bij de metallic brows in een gouden, zilveren of bronze kleur – en breng deze voorzichtig met een kwastje aan op de vaseline.

Nou ben ik benieuwd wat jij ervan denkt… Hoe ziet jouw top drie eruit? Staat de natural brow bovenaan? Of kies jij toch echt voor de meer opvallende variant?

Geen enkele update missen? Volg About Beauty and Fashion op Facebook en/of Instagram!