Als ik een product moet noemen dat ik niet vaak gebruik dan is het handcrème. Hoe vaak het wel niet voorkomt dat je een crème hebt die je handen urenlang enorm vet maakt… Ik heb er gewoon een hekel aan. Gelukkig zijn er ook handcrèmes die snel intrekken zonder vettig gevoel te geven. Je moet ze alleen zien te vinden. En laat ik er nou net een te pakken hebben! De Lavera Basis Sensitiv.

Lavera Basis Sensitiv Lavera Basis Sensitiv

Een of twee jaar geleden ontving ik een tester van deze fijne handcrème. Toen ik deze voor de eerste keer probeerde was ik direct verkocht. De pluspunten op een rij:

  • De tube ziet er eenvoudig maar mooi uit;
  • De geur is heerlijk (niet te overheersend maar fijn aanwezig);
  • De crème bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten;
  • De crème is 100% vegan;
  • De Lavera Basis Sensitiv crème smeert gemakkelijk uit;
  • Hij trekt enorm snel in zonder een vettig gevoel achter te laten;
  • Na gebruik voelen mijn handen heerlijk zacht aan;
  • Vrij van parabenen.

De handcrème bevat organische amandel in combinatie met biologische sheaboter. Ondanks dat de crème vrij van parfum is heeft hij een fijne geur. Niet sterk, maar wel onwijs verfrissend. Ergens ruikt het een beetje fruitig, maar dan dus heel subtiel.

De textuur van de crème is fijn te verdelen over de huid. Neem een beetje van de crème in de hand, wrijf in je handen en voor je het weet is de crème verdeeld. Nog even door wrijven en op de zachtheid van de huid na merk je niet meer dat je zojuist handcrème hebt gebruikt.

Voor één tube Lavera Basis Sensitiv handcrème betaal je slechts €2,95. De tube heeft een inhoud van 75 mL en is verkrijgbaar bij de DM-drogerie Markt in Duitsland.

Wat is jouw favoriete handcrème en waarom? Is de Lavera Basis Sensitive handcrème een product voor jou?