Even geleden nam een vriendin mij mee naar Søstrene Grene. Een Deense winkel vol woonaccessoires, knutsel spulletjes en meer. Sinds ik er voor de eerste keer ben geweest nemen we er regelmatig een kijkje. De spulletjes die ze er verkopen zijn namelijk zowel betaalbaar als mooi en elke keer weer vind je er een compleet ander assortiment! Uiteindelijk besloot ik de winkel op Facebook te volgen, en dat… was een onwijs goed idee! Naast nieuwe items delen ze er ook regelmatig video’s. Video’s waarin Anna (en/of Clara) de leukste DIY’s uitleggen. Ben jij klaar om aan de slag te gaan met een DIY met Søstrene Grene?!

DIY met Søstrene Grene

Over Søstrene Grene
De Deense winkel is in 1973 opgericht door de twee zussen Anna en Clara Grene. Met hun passie wilden zij kleine lichtpuntjes in het dagelijkse leven creëren. De zussen vinden schoonheid en vreugde in de kleinste dingen en dag… dat delen ze maar al te graag via hun winkel met anderen!

DIY met Søstrene Grene

De DIY ideeën van Anna en Clara zijn eenvoudig en snel te maken. Je hebt er niet veel voor nodig. Maar het resultaat? Dat is geweldig!

Ondanks dat je niet veel nodig hebt om de DIY ideeën te maken zien ze er stuk voor stuk geweldig uit. Leuk voor jezelf, maar ook perfect om cadeau te doen aan iemand!

Of je nou zoekt naar een originele manier om een cadeau in te pakken, een mooie accessoire voor aan de muur wil maken of zelf aan de slag wil voor een originele sieraden houder. Alles kan!

Persoonlijk vind ik het schaaltje om de sieraden in te leggen geweldig. Het gouden randje maakt het plaatje compleet.. en één ding is zeker! Niemand anders heeft hetzelfde sieraden schaaltje als jij!

Benieuwd? Je vindt een aantal van deze leuke Do It Yourself tutorials hieronder:

Welk van deze DIY’s vind jij het leukste?