Dure make-up vs. goedkope make-up. Dat er verschil in zit weten we allemaal, maar of het verschil nou daadwerkelijk zo groot is… Dat is altijd maar weer de vraag. Bij het zien van een video van BuzzFeed werd het verschil mij wel duidelijk. Drie verschillende soorten concealer… Stuk voor stuk vloeibaar maar wel uit verschillende prijsklassen.

Concealer

De concealers worden getest door drie dames met een compleet verschillende huid. Als eerste Paige. Paige heeft een soort wijnvlek in haar gezicht. Rode huid die maar moeilijk weg te werken is. Inmiddels heeft ze het geaccepteerd, maar wanneer er een product is dat werkt… Nieuwsgierigheid!

De tweede dame heet Amanda. Amanda heeft last van onzuiverheden waardoor haar huid rode vlekjes vertoont.

Last but not least is Tanesha. Tanesha heeft de aandoening Vitiligo. Dezelfde ziekte als waar Michael Jackson aan leed en waar model Chantelle Brown-Young, beter bekend als Winnie Harlow aan lijdt. Vitiligo is een aandoening waarbij pigmentafwijkingen optreden. Hierdoor ontstaan er witte vlekken op bijvoorbeeld een donkere huid.

De concealers
De eerste concealer die wordt getest is die van NYX Cosmetics. De concealer kost $6,-, is waterproof, belooft geen cakey effect te geven en is verkrijgbaar in veel verschillende tinten.

De tweede concealer is van het merk Kat Von D. Een concealer van $26,- die belooft tot maar liefst 24 uur perfect te blijven zitten. Die verkrijgbaar is in veel verschillende tinten en die crease-proof is.

De laatste concealer die wordt getest is die van het merk Clé De Peau Beauté. Deze concealer bevat SPF 25, komt in stick vorm en hydrateerd. De prijs? $70,-!!

Het resultaat
Wat de drie dames van de concealers vinden.. Dat ga ik natuurlijk niet verklappen! Dat vertellen ze namelijk in de video hierboven! En eerlijk? Ik had zelf niet verwacht dat er zoveel verschil tussen de drie concealers zou zitten. Of de duurste concealer daadwerkelijk $70,- waard is? Ik ben benieuwd wat jij ervan denkt!

Was had jij verwacht van de verschillen tussen deze concealers?