Ook Tweede Kerstdag zit er alweer bijna op. Kortom; de hoogste tijd om mijn tweede outfit van deze feestdagen met jullie te delen! Ditmaal een outfit die al meer in de buurt komt van de typische Kerstmis OOTD, maar die alsnog dicht bij mijn eigen stijl ligt. Wel een rokje, ergens girly maar niet TE. Benieuwd?

Kerstmis OOTD Tweede Kerstdag

Leather skirt
Het rokje dat ik draag op de foto heb ik even geleden gekocht bij de Zara. Waar ik voor een paar maanden terug nog nooit wat had gekocht bij de Zara, kom ik er de afgelopen tijd regelmatig en spot ik steeds vaker leuke dingen. Waarom ik eerder nog niets bij de Zara had gekocht? Ik vond er nooit echt iets leuks. Maar collecties (en stijlen) veranderen… En nu? Nu hebben ze best vaak leuke items, bijvoorbeeld dit rokje.

Het rokje is gemaakt van Faux Leater (nep leer). Aan de voorkant is het rokje gesloten met een rij drukknopen. Gelukkig hoef je deze niet elke keer wanneer je het rokje aan doet open en dicht te maken. In de band zit namelijk elastiek. Erg fijn want hierdoor is het rokje heel gemakkelijk aan en uit te trekken! Soms wil het nog weleens zo zijn dat zo’n elastieken rand alsnog behoorlijk strak zit. Dat is bij dit rokje gelukkig niet zo. Het elastiek is stevig maar niet te strak!

Kerstmis OOTD Tweede Kerstdag Kerstmis OOTD Tweede Kerstdag

Geel met bordeauxrood
De body die ik draag scoorde ik met Black Friday bij Miss Guided. Een webshop waar ze regelmatig leuke items hebben maar waar ik (tot nu toe) nog niet vaak iets heb besteld. De body zit erg fijn en ik vind de kleur ervan echt prachtig. Deze kleur geel is fel maar toch niet too much!

Warme kleuren geel als deze vind ik prachtig om te combineren met de kleur bordeauxrood. Na verschillende jasjes aan te hebben gehad bij deze outfit ging mijn voorkeur toch echt uit naar deze bomber jacket. Een bomber die ik afgelopen jaar scoorde via United Wardrobe en die ik sindsdien met regelmaat draagt. Hij zit namelijk heerlijk warm en de kleur maakt het naar mijn idee perfect. Daarnaast passen de faux leren mouwen van het jasje perfect bij het rokje.

Kerstmis OOTD Tweede Kerstdag

Shoe talk
De sleehakken die ik draag heb ik al een hele poos. Zo’n vijf of zes jaar als ik het goed heb?! Behoorlijk lang, maar deze hakken… Ze blijven geweldig! Zwart is altijd goed en dat in combinatie met een stevige sleehak en een winters ogend bontje. They’re perfect to me!

Heb je mijn outfit van gisteren al gezien? Je vindt hem hier!

Hoe ziet jouw Kerstmis OOTD deze Tweede Kerstdag eruit?