Natuurlijke lip balms hebben sowieso al mijn voorkeur, maar mede de verpakking zorgde ervoor dat ik deze Bee Natural lip balm meenam toen ik hem spotte bij de Primark. Ooh, en dat hij maar €1,- kostte ook natuurlijk! Vooral met dit herfstachtige weer kunnen onze lippen wel wat extra verzorging gebruiken. En dat die ook nog 100% natuurlijk is?! Dat is bij voorbaat al een groot pluspunt.

Bee Natural lip balm Açai Berry

Bee Natural lip balm
Bee Natural biedt lip balms die 100% natuurlijk zijn. Zo bevatten ze bijvoorbeeld niet het ingrediënt petroleum wat veel lip balms wel bevatten. Wat je lippen dan verzorgt? Bijenwas! Simpelweg een goedje afkomstig van bijen.

Bijenwas heeft een romige, dikke structuur en een zachte geur. Bijenwas wordt onder andere gebruikt bij kneuzingen, ontstekingen en brandwonden. Ook heeft het een fijn effect op de droge huid doordat het vocht inbrengend en verzachtend is.

Deze bijenwas wordt gecombineerd met verschillende vruchten. Granaatappel, açai-bes, mango, aardbei, kokos, pepermunt, lime, pearl en rozen… Meer dan genoeg variatie waardoor er vast ook een variant bij zit die jou aanspreekt.

Ingredients: Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Aroma, Lanolin, Tocopherol, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Ammonium Glycyrrhizate, Glycyrhizic Acid, Geraniol, Limonene, Linalool.

Bee Natural lip balms are made without animal testing from 100% natural ingredients including, beeswax, vitamin E, essential oils, and flavor extracts. Bee Natural lip balms are Natrue certified.

Protect and moisturize your lips, naturally.

Bee Natural lip balm Açai Berry

Bee Natural bij Primark
Toen ik de Bee Natural lip balm spotte bij de Primark hadden ze alleen de variant met açai-bes. Een geur die ik nog niet eerder heb gehad aan verzorgingsproducten (volgens mij) maar die goed bevalt. De geur is namelijk licht zoetig maar niet overheersend.

De lip balm is kleurloos en glanst nauwelijks. Fijn want daardoor kan die altijd en overal. Breng je de balm aan op je lippen dan voelen ze direct heerlijk zacht. De lip balm voelt net wat dikker dan de balms die ik tot nu toe geprobeerd heb maar vervelend is het niet. Eigenlijk… vind ik het juist wel fijn. Hij trekt namelijk wel ontzettend snel in waardoor mijn lippen al vrij snel heerlijk zacht aanvoelen.

De verpakking is simpel, handzaam en stevig. Perfect voor in je tas zodat je altijd en overal je lippen net dat beetje extra kunt verzorgen.

Al met al vind ik de Bee Natural lip balm fijn in gebruik. De vrij matte finish en het snelle intrekken zijn twee enorme pluspunten. Qua geur is hij subtiel. Top, al zou ik nog weleens een andere variant van Bee Natural willen proberen; die met granaatappel, kokos of pepermunt bijvoorbeeld! De volgende keer ga ik dus zeker bij de Primark kijken of ze een andere variant hebben.

Welke Bee Natural lip balm lijkt jou het fijnste? Heb jij er weleens een geprobeerd? Wat vind je ervan?