Ken je dat? Dat je in de winkel staat… Al minstens drie keer eerder lang dat ene kledingstuk bent gelopen en keer op keer weer denkt, woaw. De broek die ik draag in de OOTD die ik vandaag met jullie deel is zo’n kledingstuk voor mij. En de crop top? Die spotte ik op United Wardrobe. Ik was opslag verliefd, alleen kocht de top uiteindelijk pas weken later. Het resultaat is een outfit waarin al mijn Flawless favorieten in één outfit zijn verwerkt. Je checkt hem hieronder!

OOTD: Flawless favorieten OOTD: Flawless favorieten

Baggy print pants
De baggy broek liep ik tegen het lijf tijdens een van mijn eerste shopsessies bij de Monki in Arnhem. Sowieso moet ik zeggen… Wat is de kleding van Monki leuk! Op basis van de outfits die de etalagepoppen dragen had ik het niet verwacht maar de kleding die te koop is bij de Monki past echt PERFECT bij mij.

Waarom? De items zijn niet al te duur, er zijn fijne basics te vinden maar ondertussen kun je er op prima terecht voor een opvallend item en qua kwaliteit is het ook top!

Het gave aan deze broek vind ik het patroon. Afhankelijk van hoe je erop kijkt is de broek bijna zwart of zie je het groen/zwarte patroon. Dit is ook goed te zien op de foto’s! Het patroon en de kleur groen die tevoorschijn komt maken de broek zowel in casual als in chique gelegenheden perfect. Afhankelijk van de schoenen die je erbij draagt en de top of het jasje dat je erbij aantrekt kun je alle kanten op!

OOTD: Flawless favorieten OOTD: Flawless favorieten

Flawless cropped
De Flawless crop top spotte ik op United Wardrobe. Een fijne, zwarte crop top gekocht bij River Island. Wederom zo’n winkel waar ik zelf niet (zo snel) zou komen. Een extra reden waarom ik zo enorm blij ben dat ik deze crop top ben tegen gekomen.

Voor veel outfits draag ik namelijk een zwarte crop top. En ja… Heb je er maar één dan kom je er nog weleens een tekort. Reden genoeg om opzoek te gaan naar een nieuwe.

Waarom ik zolang twijfelde? Ik vond de elastieken band met het woord ‘Flawless’ echt ontzettend tof. Wel was ik bang dat wanneer ik de top aan zou hebben de elastieken band in mijn buik zou drukken. De band komt namelijk net wel, net niet tot onder mijn ribben. Gelukkig bleek de top precies zo te vallen dat hij niet te kort is maar wel zo zit dat hij niet in mijn buik drukt. Fijn!

Verder draag ik mijn witte Adidas Superstar sneakers, een goudkleurig Nixon horloge dat ik kocht bij Go-Britain en een choker van de Primark!

Hoe ziet jouw outfit eruit wanneer jij als jouw favorieten in één outfit stopt?

Volg jij About Beauty and Fashion al op Facebook en Instagram?